Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090626032
Ma daj vise covjeka osudite za genocit i ukinite njegovo djela koja su nastala na genocidu Pa vi kasnije sudite i holbrooka i klintona za sve vase ugovore nas interesuje da on dobije dozivnotnu za djelo koje je pocinio a vi svoje kasnije ganjajte
Pokusava da se izvadi na imunitet, jer zna cim pocne pravo sudjenje da mu nema izlaza. da je kriv. Samo odugovlace previse. ostarit ce, ili ne daj boze umrijeti, prije nego sto ga osude. Jedino sto mi smeta sto su ovi zatvori u hagu, vise nego dobri za ovakve. Imaju sve i svasta. Nije brate ni to kazna.
ma j.e.b.o. vam on mamu vise, odj.e.b.i.t.e vise te njegove price, zahtjeve i kupovanja vremena i pocnite sa j.e.b.e.n.i.m sudjenjem vise. godinu dana slusam o istoj prici. ko ga j.e.b.e. i da su mu ga ameri popushili to se ovdje ne pika, ovo je UN-ov sud a on nek se zali i neka ga obali obami.
dragi naš predsjedniče,baš nam je žao što će kosti da ti istrunu u prdekani a borili smo se za srbiju do tokija,kad ono srbija do kalemegdana,ijoš se predsedniče busamo u prsa da smo pobedili,a prodali smo telekom da preživimo,i da onima iz feederacije dokažemo da smo bolji deo bih,a kad nam nestane para,tvoj mili naslednik dodo,če da nas gleda sa dedinja,a borili smo se da svi živimo na dedinju,kad ono samo tvoj mili dodo iz jalktaša to zaslužio,dragi naš predsedniče zaboravih ti reći i sin mu može na dedinje dobio kredit od milog tatice da se ne drogira,jer je bilo potrebno 3 miliona koja neće vratiti da nam sin od premijera ne daj bože ne bi poosegnuo za narkoticima,kažu od iduće godine kad prođu izbori svi će mu u rs da dobijemo po 3 miliona da nam se deca ne drogiraju pozdrav mili naš predsedniče,stranka motri na tebe
vrati nam se tajo-tvoji bolesnici
GDJE SI NAS DRAGI TATA,EVO VEC 17 GODINA SE USMRDISMO I CVILIMO ZA DRZAVICOM KOJU NAM OBECA.VRATI NAM SE TATA