Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda je najbolje za SAD da odmah sa nekim zarate da se malo skrene paznja sa ove nafte ( kao i kod svih dosda problema). Mozda je dobro objasnjenje da je neki terorista iz BP-a namjerno napravio malo vecu rupu pa je dolso do curenja nafte:-))
umjesto da se bave ovakim pitanjima oni se bave kako da zaustave napredak irana.i vidite kako im bog vraca.ko drugom jamu kopa sam u nju pada.a i mozda i svi:::::,Ovo ce garant uticati i na klimu,jer nafta apsorbuje vise energije u atmosferu,i mozemo samo vidjeti kakvi ce samo uragani sad biti.opasno se igrati s prirodom,jer to je poput slagalice sve jedno drugo veze.
@... Odlicno si u par rijeci opisao diktaturu. Savrsen ti je opis vladavine STRAHOM. Ne vjeruju mu jer je ist,i ako ne i gori, od svog prethodnika. Dao je puno obecanja koja, ocigledno, nije nikada ni imao namjeru ispuniti.
Ko ne vjeruje Predsedniku nije patriota i podržava teroriste...