Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da su Srbi, proglasili bi ga svetištem, i nazvali par škola, ulica i sl.po njegovom imenu
Cega se pametan stidi budala se time ponosi...
Kao i fasistoidni bosnjaci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Primjer nasim primitivcima. Zato i jesu gdje jesu. Svaka cast.
hrvati i srbi samo složno blokirajte sve što dolazi iz islamskog trokuta. svojom politikom nas žele istjerati sa svih prostora tzv. bih, a naseliti arape i pretvoriti je u saudijsku arabiju u kojoj bi muslimani vladali.
@Antiteist Nemaš ti pojma. Kolo vodi uređena država i vladavina prava.
Ma na šta on sve nije "prikovao" svoje ime
niko ne zna sta je slast dok ne proba svoju svast.
Stoji: ALLES FUER' S VATERLAND - Adolf Hitler SVE ZA OTADŽBINU - A. H. Ovo je zvono Hitler ostavio mjesnoj crkvi. Posveta je od Hitlerova otadžbini, a ne posveta Hitleru . Kada već prenosite učinite to ispravno.
Nijemci skidaju Hitlerovo zvono, a zatucani Balkanci u borbi protiv anti- fašizma bi mu rado postavili spomenik. Nikada kraja šifofreniji domaćih primitivaca.
šizofreniji*
hrvati i srbi samo složno blokirajte sve što dolazi iz islamskog trokuta. svojom politikom nas žele istjerati sa svih prostora tzv. bih, a naseliti arape i pretvoriti je u saudijsku arabiju u kojoj bi muslimani vladali.
ove švabe iste k'o bošnjaci --- prvi slave hitlera, drugi mehu osvajača! (jadni nijemci i bosanci pored njih)
Neka ovo zvono pošalji hrvatima, oni će se ponositi s njim!!! Mogu ga komotno staviti u Jasenovac, s tim da pitaju Čovića hoće li se Duduk ljutiti
posaljite ga kolindi ili vucicu sigurno ce im biti drago a ni laktasenko ne bi imao nista protiv siguran sam
a koja je to pokraina "Porajnju-Falačkoj"? Zar nije je Rheinland-Pfalz?!... valjda vec znamo da se ne moze sve prevesti na nas jezik... ili pak moze...
KOd Srba Čiča Dražqa dobrotvoer a ne zločinac, tako da se ovakva pitanja ne mogu ni pojaviti ?? A učenici njegovi i popa Đujića na vlasti: Nikolić i Vučić !
Nacizam -> kršćanski terorizam u masovnom izdanju!
Taj masovni krscanski terorizam je terorizovo najvise krscane a krscani su ga i pobijedili,sta je sa islamskim terorizmom kojeg se vecina muslimana pere?
@pupak 99% muslimana se odriče toga i spremna je da se bori protiv takvih terorista, jer po Islamskom učenju onaj ko ubije nekog nepravedno njemu je smrtna kazna, tako da musliman takvog može da ubije i treba da ubije!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
satro njemacke demokrate haha