Atina ne ispunjava obaveze
0
Stabilnost evropske valute u opasnosti
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma progledace im opet kroz prste pa... nisu turci :/
@Karl Djelomično si u pravu, jer katolici su najveća religisak zajednica u njemačkoj ...
opa 1,95 na 1,86
YUHUJJJJJJJJJJ SUPER VIJEST
Nije EU ni za jednu od zemalja koja nema protestantsko ili vecinsko protestantsko stanovnistvo. Grcka, Italija, Portugal, Spanija, Irska, Bugarska, Rumunija,.....,sve do jedne potkopavaju EU jer ne dijele vrijednosti i tradiciju koja je utemeljena u EU i koja je iznikla iz protestantizma a to je rad, red i disciplina. Uskoro ce i Francuskoj biti oboren 3A kreditni rejting. Slabo se tu katolici, pravoslavci i muslimani snalaze.
ja vas volim!! pijan kuci kad dodjem,samo ove lijeve teme hvatam,da vidim sta ljudi pisu. samo nastavite,dobro to radite sifra (btakx)
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU
Ma ne govori neistine, švabo.