Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na jesen opet zatvaranje,sve po starom opet od septembra
jasta, cim vrucine prodju
pa hoce kad je su BiH ovce
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedna od stvari koju su SVI strucnjaci naglasavali jeste da je sreca sto virus jako slabo mutira. Odjednom Engleski, Brazilski, Indijski, Antarticki... Kako? Eto, kako?
cijepivo im je sigurno kolko i te im izjave
registrovano 5 slučajeva u sarajevu, strani državljani.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta sve nece smisliti da zayebavaju narod! Kakvi ebeni sojevi?
Izmisljaju pricu o sojevima nekakvim , a pojacavaju virus na potenciometru po programu !
svake godine ista prica
Vjeruje u kUronu = neuracunljiv.
Ne pratim clanke o koroni nekoliko sedmica i danas procitam ovo. Sta reci na ove informacije. Epidemija za retarde. Epidemija koja nikad ne prolazi. Vakcine koje to nisu. Politicari odredjuju broj doza. Ako ja kao doktor specijalista vec mjesecima izbjgavam vakcinu to dovoljno govori o ovoj pandemiji i mjerama koje se poduzimaju.
Ovo ste pisali isto prosle godine
Sa ovoliko naučnika na jednom mahalskom portali sticim utisak da živimo u najnaprednijoj državi na svijetu.
Jel se ikad neko zapitao da li su VAKCINE NOVI DELTA VIRUS...ustvari koga ili od čega štite ove vakcine, izgleda od korone ne...ljudi su samo pokusni kunići...dosta se raje razboljelo poslije druge doze...
Od vlasti traziti hitno povecanje zdravstvenih kapaciteta ( u svakom obliku ) za borbu protiv pandemije i funkcionisanje zdravstva za tretiranje ostalih bolesti. Traziti zabranu uvodjena lokdauna, nametanja nosenja maski na otvorenom, uvodjena pol. casa, traziti zabranu odlucivanja o nametanju ogranicavanja kretanja, zabranu diskriminacije nevakcinisanih.
Da bi se od vlasti nesto trazilo, prvo treba biti svjestan problema. Ne mozes ko mamlaz negirati virus, umrle i bolesne i da ti to bude argument za trazenje ukidanja policijskog sata. Da bi se odupiralo maltretiranju ljudi, prvo se mora priznati da postoji bolest. Budalu niko nece slusati a svako ko negira zrtve virusa je budala.
Ono sto mozemo je: - cesto pranje ruku i provjetravanje prostorija. -Propuh je efikasniji od klima uredjaja. Izbjegavati nepotrebne kontakte sa osobama iz drugih drzava. Izbjegavati guzve. Izbjegavati bespotreban boravak u skucenim prostorima ako su u njima i druge osobe. Ne pricati u vozilima javnog prijevoza niti u liftovima (kapljice) a u vozilu se udaljiti od osobe koja prica. Reducirati kucna druzenja. Ne rukovati se.
Covid 2022 u najavi... i tako svake godine, dok svi ne budemo poslusni
Pogledajmo tekst! -Prema britanskim istrazivanjima vakcina pruza zastitu i od indijskog soja.......a istrazivanja su takodje pokazala da osobe koje su prebolovale kao i osobe koje su vakcinisane objema dozama imaju jednak rizik da se zaraze i od indijskog soja! Tako sve objasnjavaju.
Izrael uvodi nosenje maski opet, a vakcinisali su cijelo stanovnistvo (osim Palestinaca naravno), pa kontaj kud ovo sve ide
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/izraelska-vakcina-ubica-50-zarazenih-bilo-je-potpuno-vakcinisano-2-doze.html
Ovo sve satro lakse se prenosi, sta ce biti na 10oj mutaciji pogledom se prenositi?