Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je klixe davno rečeno: Biče malo radioaktivno ali mislim lično da tu neko nešto želi reći ali ne umije drugačije nego bombom.
slušao sam dva predsjednika kao ono malo razgovaraju i uplaši me odmah kako malo jedan drugome šta kažu a brinu o opstanku svijeta i ljudi. Političar bi trebao znati gdje su granice prosipanja moći a gdje počinje rijeka mira. Rat je što znači da nemaju više šta reći ili je već sve rečeno pa se sad razgovara bombama a to je jezik ubijanja, nesreće i jada.
AKo se to dogodi biće zanimljivo jesti uštipke od ukrajinskog brašna.Ima da svjetlimo ko lampe.
Ima li ko da onom idiotu u zelenoj majici kaze, da ne ispaljuje rakete tamo!
A sta ce nepozvani gosti tu?
A šta očekivati nego svi žik u pizdu materinu.
A šta očekivati nego svi žik u pizdu materinu.
De dignite je u zrak nmg ja vise ovako
Dnevna doza sirenja straha,,
Ako rusi drže elektranu,logično je onda da ukrajinci granatiraju,..onda žito loje hrani svijet mogu da bace,ako pukne tamo,to će sve biti ozračeno stoljeće
samo jedna opsaka. od 1945 godine uradjeno je 2,121 testova nuklearnih bombi sa 2460 nuklearki. i sad mi se ono brinemo nekog curenja neke katastrofe
Da ciijene peleta, LED televizora i goriva porastu za 400%
Da ciijene peleta, LED televizora i goriva porastu za 400%
Joj kad mi od ukrajinskog zita izraste druga kiita😅
Na čelu
Vraćam se na selo 😂
Evo da javno pozovem ove novinare kod sebe na rostilj.I na dobar gemist.Pa ne moze se gladan pisati.
Ja mislim da će Zaporožje ostati bez struje.
Putine pritisni vise crveni taster vidis gdje smo.
Da mogu se ispaliti na Mars da ovo vise negledam..Imamo jedan Svijeg,dovoljan za sav narod..Ali Kapitalizam sebicnost dovede do svaceg..