Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islamski svjet okreće leđa Americi i EU I njihovim đavoljim vrijednostima, svecsto ćemo gledati u budućnosti jeste savezništvo Islama i Hrišćanstva, tako i u Objavi stoji ☝️
Gdje stoji da ce biti skupa muslimani i hriscani?
Baš kao i kod nastanka islama kad su hrišćani spasili grupu izbjeglih muslimana ponovo se hrišćanstvo stavlja na stranu islama i spašava ih. Pogledajte film Pod zastavom Muhameda
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U prvom hladnom ratu tzv. islamske države su bile američki saveznici. Drugi hladni rat ide u pravcu ruskog savezništva s njima zbog američke slijepe podrške Izraelu, odnosno uzimanju jedne strane. Ovo će biti istorijska greška Amerikanaca ako se ne zaokrenu. Biden će izgubiti na izborima a Trump će ponovo doći na vlast. Nastupa haos.
Sad će Jevreji preko noći okrenuti na svjetskoj berzi 1 barel 50 dolara.
Kakav olos ljudski. Zaustavite ratove i ubijanja neduznih ljudi, stoko.
Sve sami reptili ... kako na jednoj, tako i na drugoj strani ...
Bravo. Ovo su pozitivne vijesti za cijeli miroljubivi svijet.
Osuda? Šta ima narod Palestine od "osude?"
Jadna li je amerika i evropa sta im radi putin prvo im je uzeo ispted nosa citav islamski svjet, al i to nije kraj sad ce im EU rasturiti u najmanje djelove s obzirom da se pojacava desnica koji su euroskepticni a to putku odgovara. Cak ce se i male pokraine odvajati A da ne govorimo o EU. Uzivajte predstava pocinje😁🍿
Sastali se agresori na Jemen i Ukrajinu.
Baš kao i kod nastanka islam kad su hrišćani spasili grupu izbjeglih muslimana ponovo se hrišćanstvo stavlja na stranu islama i spašava ih. Pogledajte film Pod zastavom Muhameda.
Stoka arapska, nikad se opametit neće! Hitlera primaju sa svim počastima...
Ne razumijem ove komentatore koji daju podršku Rusiji? Znate li li Vi kakav je tortura tamo? Znate li vi da je Putin neki dan proglasio LGBT grupe terorističkom organizacijom? Šta je sljedeće? zabranili su GMO? Kako će se prehraniti stanovništvo? O čemu vi razmišljate dok tako lupetate u korist Putina?
Tacno, bas tortura. Nema LGBTQ parada. Nema americkog zdravstvenog sistema. Nece te niko zatvoriti ako pozivas na mir u Palestini, a ni u Ukrajini. Tamo samo ne daju pricati protiv vlastite vojske. Ruska vojska brani ruske i tereae na svojim granicama, a ne na drugoj strani svijeta. Strasne su to torture.
hahahahah Ma ljudi, malo se zezim. Naravno da podržavam te odluke. Nego čisto malo ironije. Hvala Gashi i 354 na komentarima. Živjeli Hrišćanstvo, Islam, porodica i ljubav među narodima. Dole novopečene skupine i bolesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Salman prodaje Putinovu naftu , tačka!
Bravo bravo napokon nesto logicno
Bosnjaci pamet u glavu Amerika je gledala 1992 u srcu Evrope koja je absolutno pod njihovom kontrolom bila sta se desava Bosnjacima i to sve govori sada u Gazi ista stvar, pa onda rusenje Libije,Sirije i iraka stvaranje Korone od zapada kao i ISISA I ALKAIDE, citav Islamski svijet ide uz Rusiju koja se suprostavlja demonkratksom zapadu, mi imamo super sansu uz Islamski svijet koji nevjerovatno bitan Rusiji da pravimo dobre relacije i sa Rusijom
Obidji onda groblje rusa koji su bili na strani VRS....zapali im svijecu.
Zar Ameri nisu bombardovali RS i Srbiju radi zlocina koji su pocinili na istim tim Bošnjacima o kojim pricaš
Rusija povodom BIH izjavila = Pozivamo strane u Bosni i Hercergovini da odbace vanjsko mentorstvo, da pokažu mudrost, strpljenje, kompromisni pristup, javljajući turbulentnom svijetu primjer zrelog i odgovornog rješavanja problema radi stvaranja istinski nezavisne i suverene Bosne i Hercegovine te postizanja blagostanja i mira svih njenih građana.
A jel izgleda da Dodik nije dobio taj memo