Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod ovih rusa kad god pobjegnu to je "po planu"
hahahahh
Ma da, u pravu si. Samo Ukrajina neplanskih napušta teritoriju, NE BI ONI,ali jbg. moraju...
Mi u Bosni znamo odgovor. Agresorvse nikad i nigdje ne pivlaci osim ako ga na to velika prijetnja ili sila ne natjera. Nema dobre volje u krvavih ruku!
Rusi bi trebali skontati kako ovoj pokvarenoj engleskoj gamadi ODGOVORE NA PRAVI NAČIN. Svako malo, oni iznose ove ili one podatke, treba ovo ili ono - HALO GOSPODO, PA VI STE ONDA STRANA KOJA RATUJE ?
Ето, сада чујем, глупаве, приче како је Украјина побиједила у овом рату и да су украјинске трупе пред Москвом. Давид побиједио Голијата! Права истина је да се не види крај овом сукобу.
Ha Ovo je ko 90-e Zavrsit ce za hevtu, zavrsice za mjesec, zavrsice sigurno na godinu….nece ovo nikad zavrsiti.
Rusi definitivno odustali od odese. Vrlo malo se prica o tome kako je crnomorska flota ispusila. Nisu uspjeli napraviti niti 1 amfibijsku ofanzivu. Da su ukrajinci imali PZO da presretne rakete ucinak flote bi bio 0. Šokantno sa obzirom na ruska ulaganja u mornaricu te da su vrlo brzo imali morsku nadmoć.
A priča o tome da ostrvo nije vazno je smjesna. Rusi su izgubili 1 tegljač, 2 brza broda, 2 PZO sistema, 1 helikopter a ukrajinci 3 drona u borbama za to ostrvo, te par brodova koji su tu bili stacionirani.
Mislim da ce se rusi planski povuci iz citave Ukrajine i to traktorima.
Ostrvo dolazi uz Odesu!
Ratne gluposti.
Nije vrijedno jednog ljudskog zivota kao sto nisu bili vrijedni ni Kičini juzno od Blagaja daleke 1993.-e ali uvijek je laHko bilo s tudjim qrcem gloginje mlatiti.
SLAVA Ukraijini!!!!!!!!!!!!!
K.A.R.I.N.A. UKRAJINI, podržavati naci države znači biti nacista !
Na ovom otoku ne može ostati niko od rostiljanja
Pa nemaju snage da ga drze, nikakva mudrost. To bi rahmetli Zajko drzao pa makar se ukopavali 10m u dubinu.
Opasno bitna pobjeda, aha..
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/americke-rakete-koje-su-potjerale-ruse-sa-zmijskog-otoka-mogle-bi-preokrenuti-tijek-rata-pojavila-se-zanimljiva-karta-i-hrvatska-je-razmatrala-nabavku-mocnog-oruzja-no-onda-je-stigla-poruka-iz-srbije-1204775
Koja je vojna sila ova Rusija. Strah i trepet. Ima li i jedan rat da je Amerika vodila 120 dana u moderno vrijeme?!
A vala i ti ga izvali, samo tako. Amerika je do sada, napadala ZEMLJE TREĆEG SVIJETA, znači fukaru. Ni oružja, ni saveznika. A Rusija se bori sa kompletnim NATO potencijalom, između kojih je i U krajina koja ima najjači ljudski potencijal, tako da tvoja priča uopšte nema uporište.