Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Iranci su ljudske gromade, to je cinjenica. Nekaze se djaba da je to zemlja velike duse i uma. Svaka im cast!
Vocar, bavi se vocem, a ne politikom. Oni su uz Izrael zato sto ih isti kontrolise skupa sa SAD-om.
Zemlja velike duše koja ubija sunitske muslimane po Libanonu, Jemenu, Iraku, Siriji..... Malo mućni glavom pa vidi kakva im je vjera i ideologija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka čast Iranu, imali su pravo da uzvrate.
Iranske rakete iznad Al Quds dzamije. I iznad izraelskog knesseta (parlamenta). Neprocjenjivo :) Svjedocimo historiji i promjeni balansa moci na Bliskom istoku. Bog je uz pravedne!
Za laike politike Bliskog Istoka, Iran je godinama podrzavao i posmatrao ubijanje civila u Palestini. Nije Iran napao Izrael zbog tuge i zbog osvete zbog djece i gladi palestinaca, nego iskljucivo zbog svog interesa. Pod Americkim i Evropskim sankcijama ne mogu da dozvole da polako preuzmu kontrolu u tisini nad Iranskom naftom koja se iskljucivo prodaje Indiji, Kini, i S. Koreji. Iran podrzava ubijanje Palestinaca jer su to Sunni musliumani koje oni preziru i mrze isto koliko mrze Saudijce.
Kada se spomene ime Iran treba iz poštovanja ustati!!! Isto tako za Tursku, Saudiju, Jordan, Egipat i UAE treba se pokakiti!!!
ma kakav izrael, ne vjerujem da ce ista uradit jer ne smiju, znaju oni dob da se od hipersonicni raketa ne mogu branit, nije to gaza ubijat zene, djecu, a u tel avivu mirno spavat, zestoke su ove hipersonicne rakete, prave puno stete, a nema gotovo odbrane protiv njih
@MateM uzp-ovska bagro mrs tamo pod kamen i ne seri
Fatah 2 supersonicna rsketa je punjena sa 900 kg eksploziva
Iran nije muslimanska drzava psuju poslanike i ashabe oni su sije oni govore da su muslimani ali nisu kada se kunu Alijom to znaci da su izasli od islama kada govore da je Allah pogresio i dao poruku Muhammedu A.S i da je to morao Aliju dat to znaci da su KAFIRI NISU MUSLIMANIIIIIIIII. !!!!!!
Haj lezi
IQ = zero Ustani pa reci Iran
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sura El-Isra - 4. ajet: I Mi smo u Knjizi objavili sinovima Israilovim: "Vi ćete doista dva puta smutnju na Zemlji učiniti i preko mjere oholi postati." https://www.youtube.com/watch?v=fxN_IAlDiLk
Ama ja sam palestinac iranske granate su prazne padaju a ne puknu to je metal samo i jos lazu kada kovore mi cemo bacat u ono mjesto i u ono vrijeme to znaci da izrailci mogu pripremat za napat to je sve laz iran nista ne radi izdajice su
To to bradonja samo tako, idio juče onaj cionisticki izvjestaj o taketi koju su cionisti izvadili iz mora. hajde još navali o Iranu i Šijama, koji ste vi glupani, pa djeca su vas provalila da sve po zadatku radite. Juce mi covjek na tik toku, selefija kaze da su Pezić i Kuduzovic fensi i laznjaci.
Izborna je godina u USA, nece niko velikog rata ali poslije izbora ko ziv ko mrtav.
Ja Hristos na stani sam muslimana moje brace u Palestini i i Iranu a prezirem sve moje muslimane bosnjake koji su za zapad i usa to pokazuje njihov poslusnicki i poodanicki duh halalite ako grijesim
Iran je samo pokazao mali detalj, pogodio ono što je rekao , cionistti na aparatima
Iran ❤️❤️❤️❤️❤️
Lijepo je napast sam sebe,čisto da vidiš tko su ti prijatelji u nevolji i da znaš dokle možeš ići sa neistomišljenicima.
Ocekivalo se da ce Iran napasti direktno, jedino sto nisu ocekivali jeste da ce napasti vise lokacija, mada i to sa sobom nosi posebnu poruku, a to je da je Iran spreman za otvoreni sukob. Iran nikada nije izrazavao svoju mrznju prema EU, pa ni prema SAD-u, bez kontexta njihove podrske tzv. Izraelu. Iranci su ozbiljna nacija, ne zele sirenje sukoba, ali su svjesni svoje vojne snage i slabosti njihovih neprijatelja
Btw. vojna moc Irana je mnogo veca nego sto se to moze vidjeti iz zadnjeg napada, njihove moci i snage su se i SAD uvjerile, na celu sa Trumpom, kada je Iran izveo direktan napad na njihovu vojnu bazu. Neki iz americke obavjestajne sluzbe pretpostavljaju da Iran vec posjeduje oruzje za masovno unistenje
100% da posjeduju i takvo naoruzanje. Nisu Iranci gubili vrijeme bezveze, a pogotovo ne u svijetu kako ga oni vide i koji nastoji na zve nacine da ih ometa u razvoju.
https://twitter.com/JasonDRose87006/status/1780690163901104586
Ne vjerujte u ovaj sukob, Iranski židovi se pitaju, lažni neprijatelji- 300 raketa i jedna djevojčica se posjekla
Možda da okolne sunitske zemlje nisu direktno učestvovale u odbrani Izraela, može bi napad Irana bio unlikivitiji. Inače Iran nije uopšte ni gađao civile i da djevojčica je povređena od krhotina. Iran je gađao vojnu bazu Izraela koji je i pogodio.