Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise od 80% arapa su icke, licemjeri, interesdzije
keru jedan
Iran je Bosni pomogao najviše tokom oružane agresije!!!! To nikada ne smijemo zaboraviti, makar svi bili protiv njih!!!!!!
Sramota arapskog svijeta da sastanči dok Izrael otima zemlju Palestini koja.je najveći konc logor za palestince na svijetu.
Španija želi priznati da je zapadna sahara Marokanska. Alžir poludio. Maroko se naoružao do zuba zadnjih godina, ukoliko ih Alžir napadne. A Egipat je najveća arapska zemlja.Tako da su pozicije jasne.
"Šef diplomatije" u papučama... A šprdačine od diplomatije
From the river 'till the sea Palestine will be free.
Čudim se da BiH nije glavna tema bila 😂😂😂🤡
Uglavno da skratim: neprijatelj mog neprijatelja je prijatelj. Iskreno bih volio da bude i duhovno Abrahamski pa da žive u miru i rahatluku
Bosnji se raspada drzava on se brine za palastinu, Sve nam je ovo doslo otkad su nam krenuli dolaziti kratko hlacasi, bradonje sa kapicama na glavi te vecini fali par zubi, ali o vjeri sve znaju.
Hahahaha... nema sta najveci problem u Bosni su muslimani koji praktikuju svoju vjeru. Muslimani koji ne spavaju zimski san i ne zive u iluziji 'bratstva' sa koljacima,silovateljima,ubicama djece,genocidasima. Naravno da su vam problem jer ovakvi muslimani se ne boje nikoga sem Allaha. Stet sto nisu poput vas napumpanih usana,ocupanih obrva,utegnutih pantola,nasminkani i ono full moderni decki a od njega muskarca ni na mapi.
Marss amerika i jevjer samo zna te
Sramota za sve ove islamske zemlje, izdali ste PALESTINU, i bracu muslimane, idete na sastanke i ulizujete se izrajelcima za rad sitnih interesa. Palestina moze biti zadovoljna samo kada joj se vrati njena zemlja, a to se nazalost nece desiti nikada jer na ovome svijetu je puno nepravde, a gore ce pravda insala biti zadovoljena.
pa rade MIR, iz takvog stanja ce bit bolje rijesenje i za Palestince. ne znam sta zelite, rat?
Arapi=jadovi,ali nista novo
Evo ih kao Kozaracko kolo...takvo kolo ko ga ne bi vol'o..
Zato volim iran i sije, a ne ove izdajnike, licemjeri obični, dokaz da su šije pravi ratnici i braća
U pravu si %100> Arap se jeftino prodaje
🤦‍♂️
Svi idu u isti paket. I jedni i drugi su theroristi..
Toliko JGovana na sliki u pm