Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve samo interes i kessss, Iran prodaje naftu Kinezima jeftino, i to ne odgova Arapima i USA. Sirija je napadnuta sto nije dao plinovod za EU Asad. Samo interes i kesss
Guraju ga cionisti. Ko drugi? Pa i čorav vidi da SAD niko ne jbe ni 5% na Bliskom Istoku. Iran je trenutno u najboljoj poziciji ikad. Tramp može samo izgubiti a posebno nakon zahlađenja odnosa sa Turskom.
E baš ste bebe, ko da se bilo ko šta tu pita ? Otkud sankcije Qataru od islamskih zemalja ? Pa dobri sa Iranom ? Dakle, nakon što te sankcije počnu donositi plodove slijedi ukidanje nuklearnog sporazuma sa Iranom 12 maja. Sankcije Qataru ej organizovao Trumpov zet jevrej Kuchner, Trump je porijeklom jevrej iz New Yorka. Ko dakle vodi ameriku ? jevreji. Koja je svrha ukidanja sporazauma ? NAPAD NA IRAN, jer je Sirija upravo ODRAĐENA. I ona je smetala Izraelu. :(
Gdje dolaze ODATLE milioni izbjeglica ? U evropu ! Dakle Izraelu smeta Sirija a izbjeglice u EU. NEka idu u SAD i Izrael ako im toliko smetaju ! NAžalsot APSOLUTNA ZABRANA ! i KONAČNO ZAŠTO MACRON TRAŽI OD Trumpa da ne ukida sporzum ? Pa eto izbjeglica u Francusku, a ona će morati podržavati Sad u napadu na Iran.
@kub samo kes, lova, interes...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Super (:
Sellam.Mislim da bi mi mogli izvuci korist iz ovoga.Jer mozemo posredovati kao medijatori.Dobro je poznato koliko nam je Iran prijatelj i koliko nas SAD bezdusno podrzava u cjelovitoj BiH.Zato zivjela SDA i sin svih sinova g.Bakir Izetbegovic koji ce u ovim turbulentnim trenutcima znati kako ds se postavi izmedju Irana i SAD.
Šta ako se ugasi Klix?
ne daj Bože.... pu pu pu
@RAMMSTEIN jedno veliko nista
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nista prigrlit ce ih Rusija i Kina