Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tramp ili ovaj senilni, svejedno je,ovi EU bijednici ce i dalje biti njihove pokorne sluge.
Nato je spas za citav svijet, kada se pogledaju drzave u Africi koje su clanice natoa koliko pomazu da nema ratova pa sirenje natoa u Aziji, bez natoa nema nam spasa.
Tramp je zahtjevao od Evropskih zemalaja da povecaju svoj doprinos u finansiranju Nato-a. Galamio jeste, ali ih nije cipelario. Za razliku od Trump-a, Biden kao fini gospodin nije prijetio. Sa ratom u Ukrajini narudzbe oruzja su prevazisle sva ocekivanja. Trump jednostavno nema vise ikakvog razloga da pokrece pitanje finansiranja Nato-a kada su EU politicari svojim narudzbama maksimalno doprinijeli finansiranju saveza. Bas ono sto im je Trump prijateljski spocitavao.
EU je problem da za sve treba konzenzus, zato je ona u problemu pogotovo kada treba brzo donositi odluke. EU je poput nekada YU, jedna republika nesto hoce druga to blokira... Zato mislim da ce u buducnosti EU sve vise teziti da clanicama nametne neku nad-vlast cije je sjediste u Briselu. Nesto sl sto smo vidjeli za vrijeme pandemije od strane zdrastvene organizacije, samo ovaj put u politickom smislu.
Trump ili Biden, svejedno. Biden i demokrate su se svele na nivo Trumpa pruzajuci podrsku Izraelu. Evropi je jedino pametno da otkaci i Zapad i Rusiju i upravlja sama sobom i svojim interesima i saradjuje s kim hoce za svoje ciljeve. NATO je odbrambena vojska sto znaci sporo djeluju i bezopasni su. Pored njih ces prvo dobro stradati, pa ce oni nesto poduzeti.
Herr Scmidt će ukinuti mogućnost da Tramp pobjedi makar promjenio zakon na 24 h
Trump jedino da umre neće pobjediti.