Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedna stvar o amerima. to su racionalni ljudi, mozda najracionalniji na svijetu. oni znaju sta je ta doseljenicka grupa amerikanaca porijeklom iz bosne ucinila za st. louis i oni nece ni po koju cijenu dozvoliti da se st. louis vrati u onaj oblik prije doseljenja bosnja kada su gradom harale lose crnacke horde. osim toga, ameri ce pomoci i zastititi bijele ljude koliko mogu jer ih je sve manje u usa. inace, normalni crnci su divni ljudi kao i ostali. one crnce koje poznajem su stvarno fini ljudi. problem su meksicke i crnacke getoizirane bande koje se ponasaju kao da je u usa jos robovlasnistvo pa oni ko fol umislili da su ugnjeteni. bravo za nasu bracu amere.
Jel ovo sad opet prave zaštićene zone :))) ???
Bolje da su otvorili kancelariju Srpske Radikalne Stranke, ni jedan Crnčuga ne bi smio tona povisiti. Zašto nema napada na Srbe koji žive u velikom broju u Čikagu, savezna američka država Ilinois? Zato jer je u Čikagu sjedište Centralne otadžbinske uprave Srpske Radikalne Stranke za Ameriku i tu bi bilo klanja Crnčuga!
@Saparmurat Al se ti naprica gluposti :-)
Ma jok zbog toga, vec Srbi imaju te turske gene, po prirodi crnomanjasti, pa Niggeri kotaju da ste njihovi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)