Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje je vijest da je Iran napao americku bazu?? kasnite
Boing polako moze gasiti mjesalicu, motati kablove i kljuc u bravu...previse problema s ogromnim posljedicama i velikom broju zrtava u kratkom vremenu!
Iran povukao svoju objavu kojom isključuje mogućnost terorističkog napada. Znači terorizam. Pa ti leti u Teheran. Sućut obiteljima poginulih.
Tuga
SDA je procijenila da iskusan čovjek treba biti na ovoj poziciji
ebote zivot i ovaj aviom kad gledas bi rekao sila a ono komad metala
Prvo ubise genarala.. oči iranci raketiraju USA bazu.. ruši se ukrajinski avijon.. Boing 737.. nov avijon 😉 potres u Iranu.. 50 km od nuklearnog centra.. gdje ce se ovo zavrsiti.. da vidimo sada bracu po vjeri..ko ce im priskočiti na pomoc
VOZARKA SE SAGNE....
@VOZAR ...GLAVICU DADNE...
Znam jednu guzila se u hotelu u spaniji samo da może platit časove flamenka. To je love jadovi
E j*bo ih otac više, i Irance i Amerikance.
nije ovo slucajno
naravno dislajkovi...od onih sto govore da je sve slucajno...i budali bi ovo bilo suhveli osim modernom covjeku, kojem je sve slucajno, od 9-11 pa nadalje...sve kaze teorija zavjere
Samo Airbus
a jest iran krenulo ove godine,greska za greskom
kuha se kuha...
I to bas u Iranu, pa reci da je slučajnost