Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi separatisti, regularna vojska Rusije ratuje protiv Ukrajine, samo još neko treba da napiše da je "ruska nejač" oborila toranj. Kao što je Srbija ratovala u Hrvatskoj i BiH, tako sada Rusija ratuje u Ukrajini.
gdje si ti procitao JNA
Rusi brane svoj narod
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Rusite sve kao sto smo i mi rusili pa sad uzivamo ali u k..cu.
Treba to prvo objasniti ljudima koji ne priznaju državu Ukrajinu u kojoj žive, i kada se dešavaju peoblemi u državi oni dižu ruske zastave umjesto ukrajisnskih, evo sada i ruše jer njima ništa ukrajinsko nije sveto. Oni prate rusku politiku i imaju cilj da se pripoje rusiji, kao i srbi srbiji u našem ratu.
naravno da će dizati ruske a ne NATO zastave
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Scenario vec davno viden u Hrvatskoj i BiH.Dabogda se nafta besplatno dijelila na ulicama!Fuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!
ukrajina će biti ruska i biće mir sve će doći na svoje to je isti narod to je uvijek bila ruska zemlja nego ih napržili ovi iz eu ,isti je to narod pravoslavci i jedni i drugi
Ovo Putin želi da iskoristi zaokupljenost Parizom i brzo uzme što se uzeti da dok oči svijeta nisu uperene na rusku agresiju u Ukrajini. Neko će stvarno vjerovati da separatisti imaju avione za zračne udare dok se gradovi pod njihovom kontrolom raspadaju po šavovima jer nisu sposobni da osiguraju i najminimalnije uvjete za život.
Isto ko da gledam Dobrinju93
maserka sa dugogodisnjim iskustvom pruža usluge relax masaže u sarajevu kontakt telefon o66/261-470 fb.profil https://www.facebook.com/antistresmasaza
Ludnica
Ludnica
ama to rusija ratuje pod krinkom separatista..
Plakat ce jos Ukrajina za Rusijom.Zena mi je iz moldavije-oni bi se radi vratili u Rusiju ali ih nitko nece da primi,zato su slobodni ali gladni :-( Nisam pristalica rusije ali Putin je nesto najbolje sto se moglo rusiji desiti.Nazalost jaka Rusija neodgovara zapadnom svijetu.Slaba Rusija bi bila raskomadana za par godina (npr YUgoslavia) i bila bi vec pod cionistickom cizmom(wall street) kao i ostatak svijeta...ali Rusi su rekli NJET !!!Moj respect imaju-ali to neznaci da se slazem s svimsto Putin radi ;-) ..
UKRAJINCI I BOSNJACI SLAVENSKA BRATJA!!! Ukrajinoooo ne daj se ?????????
U tom svemu će opet nadrljat običan čovjek tipa našeg Bošnjaka koji je jadan dobar i dobročudan prema svakom komšiji.
Ovi su veći kreteni nego mi. Čuj srušiti toranj na aerodromu..
Dobro se naoružali pa hajmo Jovo nanovo.