Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BEZ KOMENTARA; Švedska: Imigrant dobio državljanstvo pa odmah silovao ženu jer više „ne može biti ***rtiran“ http://pandora.kreativisti.org/svedska-imigrant-dobio-drzavljanstvo-pa-odmah-silovao-zenu-jer-vise-ne-moze-biti-***rtiran/ Izvor na švedskom: http://www.friatider.se/terrorhaktad-pappa-valdtog-utvisad Posjetite: http://pandora.kreativisti.org
Samo da informisem one koji ne znaju o cemu se ovdje radi: brodovi EU idu gotovo do obala afrike pokupe afrikance i dovuku ih u evropu ,tacnije u Italiju(sicilija) posle toga oni imaju pravo kretanja po svim drzavama koje su clanice evropske unije, tako da ih veliki broj zavrsi u francuskoj luci Calais gdje cekaju da predju u Englesku jer je tamo bolja socijalna pomoc i bolji besplatan smjestaj(bukvalno ih smjestaju u hotele sa 4 zvjezdice) i imaju bolju hranu,besplatan internet i mobitele. CILJ evropske unije koju su osmislili cifuti jeste unistenje evropskih naroda i nacija kroz masovnu imigraciju iz afrike ,azije i sa bliskog istoka .Onaj koji bilo sta progovori o tome ili negoduje automatski ce biti prozvan nacistom ili rasistom .
kako to da su se madjari usudili usprotivi tom planu ?
Middle-earth
"prevrnuo se"