Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijec Istina u srpskom rijecniku je strana rijec 😁
Hoćeš ispasti budala ako nisi u pravu?
ma da da,kurti izmislja,vama vjerovat nikad ne treba
Biće to jednom beogradski pašaluk
Što vježbe ne održavate na granici sa R Hrvatskom?🤣
Dobro, onda je sve riješeno, nikada nećete ući. Ništa od srpskog sveta onda
Privremene institucije u Prištini, pa pređi granicu uđi u teritoriju tih privremeni
Privremene institucije u Prištini, pa pređi granicu uđi u teritoriju tih privremeni
Kurir, jedan od najpostenijih političara svih vremena na cjeloj kugli pa laze. Kako vas samo mije stid. Čovek čini sve najbolje za Srpski narod na Kosovu. I nije istina da je i jedan njegov saradnik radio ista protivzakonito. Sve su to laži. Albanci na Kosovu si uvijek bili miroljubivi i dobri još od 80tih. Tada su oni slali svoju omladinu da smiruju situaciju u tada nemirnim republikama bivše YU. Najposteniji i u svemu naj narod Albanci. Normalno odmah posle smo mi Bošnjaci.
al otpozadi
srbi lažu nedaj mi bože
Vojska Srbije na Kosovu je Kurtijev san kako bi posle mogao kmečati poput Zelenskog, samo što Zelenski bari ma razloga za kmečanja, dok ovaj suze roni sam od sebe.
Ma da, a srbi poznati po tome da su sirili mir zadnjih 100 godina po okolnim drzavama.
OPREZ: Specijalna operacija u toku
Nisu ušle srbijanske snage, ali nemaju šta da rade u pograničnoj zoni!! Dakle, Kurti u pravu!!!
Znači da GRANICA POSTOJI 🤣🤣🤣
Aha nije vojska nego patrola. Djeca iz vrtica su vas procitala.
Na identičan način je Rusija govorila na Ukrajiskoj granici prije invazije! Ko im vise i kada vjeruje taj mora da je malouman!
"Ako je verovati srpskom rukovodstvu, a verovati mu je..." poznati citat :)
joj vazda ljudi ugrozeni na kojoj god strani pa sta je problem karta u jednom pravcu pravo Srbija i svi zadovoljni isto tako i za RS stanovnike ne vidim sta je problem ovoliko godina