Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kod nas na koncertu flasu ne daju unijet nigdje i to je vrh po meni i treba pretresat sve zivo kad su veci skupovi
Volio bi da se na ovakve teme oglase skolovane osobe....Rudarski inžinjeri
Ako su ovo slike s lica mjesta, ako je na ovom mjestu toliko eksplodirala ta bomba, zasto je tlo nije osteceno?
@MustafaGaragic Jesi kad vidio sta obicna kasikara bomba napravi, a da ne pricam o plasticnom eksplozivu ili drugim vrstama eksploziva.
Trebaju tražiti pomoć amerikanaca, oni su sve znali i prije eksplozije!
Jeli mu pronađena lična, Kur'an i jeli uzvikivao Allahu ekber familije vam se kuršćanske nayebem
@CrazyNorth Misliš ili znaš?........u kratkim crtama mi objasni šta se uči po kuršćanskim wcrkvama.......
@CrazyNorth Pa da su vas otomani ubijali ni jednog srbina ne bi bilo na svijetu.......kad su srbi u pitanju veći sam Fašist od Hitlera......ovaj put ćete vi dobiti po kuroslavnoj đikansko-vlaškoj labrnji srpskoj.......a u auto i provozaj se malo istočnom Bosnom pa ćeš vidjeti prljavštine i smrada među srpskim okotom...........neće ti više nikad na um past da nekom kažeš da ima smrdljivu labrnju
Čuj Šrapnel. Geler majku mu, geler, novinaru nepismeni! Kad prevodiš, prevedi i ono što ne znaš šta je, guglaj.. Još malo očekujemo ovakve njuz. Danas je sani dej i biće povremeno tanderstorms i šauers.
Njemacku smo poderali na sutjesci, te s tim je postalo neprihvatljio koristiti rijec geler. Jos samo da se kotarisemo auta i kina. Come on England.
Sve brendirana roba !
Kako to da nema nijedan snimak nadzorne kamere gdje se vidi eksplozija?! Zar nisu dvorane, stadioni i vecina javnih povrsina pokriveni video nadzorom?!
Ekstremista. Slucaj za nase policijske agencije
ima samo ne prikazuju javnosti što misliš kako bi se obitelji osjećale plus što bi to muslimani koristili u promiđbene svrhe