Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvanredan ucinak nista manje kao i njegov istomisljeni [PIJANI] Boris Jelcinj,Uspio unistiti Berlinski zid\"spojiti zlocince,Rasturio SSSR i YUgu,Sve sa velikom uvlakom USI,koji su ga proglasili u najmanju ruku II-im Isusom i dali veliko priznanje za nezahvalni rad,\"kaze izbjegao 3-ci svjedski\"samo se pitam dokle i kako to tvrdi,posto je upravo njegovoj zasluzi u cijeloj evropi doslo do nemili sukoba i nemira,samo sa njegovom lojalnosti prema zapadu i Americi! Velika zahvalnost Vladimiru Putinu koji se u svemu razlikuje od Tebe i tvog suparnika Jelcinja pa ipak uspio barem Rusiju izvesti na pravi \"PUT\"iz prevelike muljezi i ponora u koju ste je vi doveli !Veliki i srdacni pozdrav umnom politicaru Vladimiru,koji je uocio i prepoznao \"ULJEZE\" Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
KAKAV L I C E M J E R... RASTURIO SVOJU ZEMLJU, IZDAO NAROD I OSTAVIO GA U RALJAM M A F I J E, POVUKAO U NESRECU JOS NEKOLIKO DRZAVA I NARODA, ODRADIO ZADATAK I SADA SJEDI U HODNIKU DVORCA DZORDZA BUSA STARIJEG KOJI MU SVAKI DAN KUPI DVA LITRA VOTKE, U B I J A SE I VODI POKRET \"ZELENI OKOLIS\" LAZUCI SEBE DA NESTO VRIJEDNO RADI.. TI SI ZAPOCEO TRECI SVJESTKI SAMO STO SE TO JOS NE VIDI...FUJ, KAKAV LICEMJER...
ovo je jedini predsjednik SSSR-a kojem treba odati cast. ucinio je sve da ne dode do ludosti i imao je dovoljno snage iznjeti ruskom narodu vlastitu istinu u lice. da je doba komunizma samo sprjecavao razvoj ruskog naroda. Spasio je Evropu od ruske cizme, ali nije mogao nista proziv mafije koja je nakon toga zavladala rusijom
Gorbacov je \"man who sold the world\"... upravo zbog njega i hoce poceti svjetski rat... unistio je balans koji je postojao u svijetu!
ovog pijanog usljivca...
Odjebi u skokovime,konju bezrepi...
hoce ovaj jado i uhljup ohrbdali?!?!?mrs....