Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o toj vojnoj sili rusiji, mislili su da mogu zauzeti tudju drzavu za 48h
niko ne moze zauzeti nista za dva dana. od luganska na istoku, pa do lviva na zapadu, sa autom, bez stajanja ti treba jedan dan. eh, sad zamisli sa vojskom, tenkovima, teskom artiljerijom... samo da prodjes ukrajinu, bez da se boris, treba ti sigurno sedmica.
Potezi ocajnika koji zna da gubi u svakom slucaju i zeli da sa sobom povuce citavu planetu, u pakao.. Putler i Dodik, najveci ludaci danasnjice. Cisto ZLO. Ovo samo Rusi mogu sprijeciti. I trebali bi, oni decenijama glasaju za zlotvora koji se kalio u Ceceniji, Gruziji, Siriji...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E stvaeno sad nema smisla
Prvi slucaj nuklearnog terorizma u svijetu, ova Putinova sizofrenija polako izmice granice zdravog razuma. Citav svijet ce zaplatiti ako ovog monstruma neko ne zaustavi!
Do sad je kao imalo? Mogao sam da shvatim zelju i na neki nacin da se svom narodu opravdava uzimanje dvije pokrajine, ali ovo sve sto poslije toga radi nema nikakvog smisla odavno. Mislim, ima njemu, ali...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nece vam trebati potassium iodide bezveze panicarite HA HA HA
a zašto im ukrajinci nisu promijenili putokaze za nuklearku, da zbune ruse? Pitam za jarana? :(
Ajte vi još jednom temeljito istražite taj Černobil, ništa me više ne bi začudilo
Oni da su htjeli nuklearku, oni bi je i pogodili. Nisu baš toliko maloumni da gađaju tenkovima iz blizine, i sami sebe ukopaju. Ovo je, po mom mišljenju, samo vid upozorenja onog luđaka iz Rusije. Nek nam je dragi Bog na pomoći, al eto šta jedan čovjek uradi čitavom svijetu.
Koja dreka, kmečanje, histerija i neznam šta više ovi mediji su katastrofa(naravno prenose samo zapadne) ,pogođena zgrada za obuku u krugu a ne rektori, nisu rusi ludi da sebi prvo naprave katastrofu, I još nešto jel to slučajno taj centar tu, kao i sve vojne pokretne mete što postavljaju usred stambenih objekata, i naravno je sve istina što kažu slobodni, demokratski i nezavisni zapadni mediji.
Pitanje za klix komentatore: Kad bi Bog ili Bogovi postojali, na čijoj bi strani bili u Ukrajini!?
Pa je li moguće da svi udaraju pluseve ili minuse, a da niko nema konkretan odgovor! 😂😂😂😂😂😂
ozracujem zene po kucama, cijena povoljna.... sta je mrznje na jednom mjestu kao da je '92
I vi stvarno vjerujete u to?
Da su granatirali, DA! A da se atomska katastrofa tako lahko moze napraviti NE. Svaki reaktor ima zidove od armiranog betona par metara debele plus dodatno sve slojeve metala za radijacijsku zastitu, tako da obicnom artiljeriskom granatom ne mozes nista reaktoru. Oni mogu samo gadjati okolne zgrade da zaustave distribuciju struje.
Čista glupost i širenje panike,očajnički pokušaj Američkog dupelizca da povede Evropu u rat ,gdje su oni što pisaše da Nato nikog ne bombarduje džabe,evo i Rusija nije džabe napala Ukrajinu.Udri silo nebeska ko preživi pričaće
ratni zlocin nad ratnim zlocinima
Nesta korona preko noci cirkus
Draga Evropo, draga Ameriko zaustavite ovog ludaka, unistice zemlju za nasu djecu... Radijacija nece ostat u Ukrajini! Ja samo molim Boga da izgubi potporu u Rusiji i da ce ga oni maknut, kao Causecua!
Bilo bi lijepo bar objasniti kakvu korist bi rusi imali od gađanja ove nuklearke u svom dvorištu. Imajte mjere.
Nevjerovatno je šta ovaj zli čovječuljak pokušava da napravi i koju je štetu nanio svjetskom miru, ubija ljude, ruši gradove, puca na bolnice i obdaništa. A mi svi gledamo i šutimo. Njega i ovih nekoliko zlotvora a evo i na našim prostorima treba pod hitno riješiti, dok ne bude prekasno!! Treba protjerati Ambasadu Rusije iz BiH.
Trebao bi se Nato definitivno ukljuciti jer ovo vec prijeti cijeloj Europi. Zamislite da je ovih 6 reaktora unisteno, kakve bi to posljedice bile za cijelu Europu. U Cernobilu je bio samo jedan reaktor pa je napravio toliko problema, a zamislite 6...