Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od vremena \"hladnog rata\" pa do sada sve ratove, drzavne udare i ostala krvoprolica su kreirali isti ovi iz Pentagona. Izmedju ostalog, odgovorni su velikim dijelom i za ratno nasilje u bivsoj Jugoslaviji devedesetih godina. Prema tome, ovdje se ne radi od spremanju nego o kreiranju ratova.
Ma najbolje je da bacite jos koju atpmsku bomvu, koju na bliski istok, koju na Kinu i Rusiju i rijesen problem. Imacete potpunu vlast i bice mir i vasa demokratija u svijetu!