Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi ONI stvarno mislili na SPRECAVANJE genocida TADA mi morali misliti i na KAZNJAVANJE vec izvrsenih genocida. A u tom slucaju je USA na prvom mjestu za KAZNJAVANJE, potom AUSTRALIJA, NOVI ZELAND, IZRAEL, itd. Prema tome OD TE najave OSTAJE samo dosadasnja POLITIKA. To jest da ODREDJENI NARODI imaju pravo na genocid ali ne DRUGI. E ti drugi su u ovom slucaju SUDAN. (Tamo postoji pet RAZLICITIH gerilskih organizacija koje ratuju medju sobom i protiv vlade. Tamo linija SUKOBA ide kroz CRNU rasu, KROZ ARAPE, kroz MUSLIMANE, POLITEISTE i KRSCANE). Medijska PROPAGANDA kaze da \"vlada\" (arapi) vrsi genocid nad crnicima, pa zato se istinske VIJESTI i ne saopstavaju. Gerilski pokreti su ODBILI plan UN dok ga je vlada prihvatila. Zapadni \"diplomati\" su pokusavali da ujedine gerilske porkrete da zajedno ratuju protiv vlade, ali su ih odbili (tri grupe od ukupno pet grupa) upravo oni sami. A da bi se dobilo i pridobilo \"javno mjenje\" sa sobom tada se MORAJU fabriciirati vijesti o SUDANU, tada se MORA presucivati IZRAEL, tada se MORA presucivati RS, tada se MORA presucivati HRVATSKA, tada se MORA presucivati KOSOVO itd itd itd itd..... Jer su TAMO izvrseni DEMOKRATSKI genocidi, a to je sa stanovista DEMOKRATIJE opravdano. Kada bi SUDAN bio IZRAEL da li bi se tada SPOMINJAO po genocidu ili ne ?
To bi bilo nesto najljepse u zivotu sto sam vidio... Poslat par bombardera da poravnaju majmune da im vise nikad ne padne na pamet nevine klat.