Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinezi se ponašaju kao djeca. Započeli trgovinski rat sa Australijom ,što su ovi nešto rekli u vezi oko Tajvana.A do tada je Kina bila najveći kupac uglja i željezne rude. Australci već našli alternativu.Sad pola Kine nema struje zbog toga.Pucali sebi u nogu.Tajvanu prijete. Kradu ribu,Filipinima,Maleziji ,Indoneziji,Vijetnamu.Siledzijsko ponašanje. Kinezi su najveće štetočine na svijetu.
Najveće štetočine na svijetu su Englezi. Prove me wrong.
Gledaj kolika je Kina i opet joj malo
A gledaj ti gdje se Tajvan 'uglavio'! Ko bi trpio takvu prijetnju?! Nije tu riječ o teritoriji, već kontroli morskog puta.
Odlican clanak, vrlo detaljno istrazeno, opsirno ali jasno napisano. Klix nekada ima clanke gdje se sami sramote a nekada prevazidju sami sebe. Karic svaka cast!
odličan tekst.
ja sra*a u Ruandi...
Jos uvijek mi se hebe za kinu i tajvan. Forto i benjamina ljub avnica chednichka neka nesto urade po pitanju svojih glasaca neljudi sarajeva. Javnih ustanova, prijevoza i tako toga.
Mislim da BiH treba poslati svoj nosač aviona USS Alija Izetbegović, stacioniran u Neumu kako bi garantirao mir između dvije Kine. Nažalost, zločesti Hrvati su napravili nekakav most i blokirali vjekovno bosansko more, pa je nosač u procesu demontaže i prebacivanja u međunarodne vode.
i ti zreo za praljkovace, a?
Kina i Tajvan ce se ujediniti. Samo je pitanje milom ili silom
Pitanje je silom ili silom
Baš mi je svejedno, ali čuj pobjegao na Tajvan, tamo osnovao novu Kinu koja se smatra nasljednicom historijskog nasljeđa...glupost teška, Kina je ondje gdje je Kina, u svojim granicama. Čuj pobjego pa bi ponio državu sa sobom u džepu, a narod i zemlja, to je nevažno nek to gine?! Ovaj ko Karađorđevići, čudo se i ovaj princ iz Beograda ne javi sa svojim zahtjevima!
Pa veoma slično ti je bilo s Makedonijom i Grčkom...
Priroda dala zivot svima koji je veoma kratak ako ga ne znaš isplanirati U ovom slucaju problemi ce biti i narednih godina i godina
Puna podrška Tajvanu u borbi protiv smrdljivih komunjara 💪.
Rat u Bosni je cudnije