Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekršio je poštivanje vladivine prava te se ponio nasilnički s masom koju je uspio manipulisati te na tak način nanio veliku štetu. E sad neka odgovara za ono što je učinio !!!
Sta ti je reci neutralno i profesionalno tuziteljstvo...evo nek nase korumpirane barabe vide kako je u nas trebalo podstupiti na referendum (ali I na svako drugo buduce poricanje i razbijanje drzave)
Gospodine "Pokemon", što ste tražili to ste i dobili! Džaba što ste se maskirali tim plastom sijena na glavi! Da su ovako reagovali naši 90-te možda ne bi sad bili gdje jesmo!?
Nije evropa bila ovako čvrsta kada je Jugoslavija bila u pitanju... Ruku na srce...
Nije Evropa a nismo ni mi nažalost!
Sad ide parlament Katalonije na karanje u KP - dom..
Mogu mu ga puvat,sad kad oforme svoje policiju madridske vlasti mogu doc po njega jedino sa tenkovima
opet ti lupas ko neki 16godisnjak 😂😂😂😂
Ovako je isto trebalo postupit protiv Dodika !!! I svih ostalih iz njegovog cetniteta koji su podrzali referendum Ivanica i drustva.
Izgleda da ce taj lik da ispusi al da valja ..