Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska ulozila protestnu notu protiv ovog bestijalnog cina😂
Bez da ga branim, ali nisu ni na drugoj strani bili baš andjeli - ako je vjerovati wikipediji: a death toll of 13 bishops, 4,172 diocesan priests and seminarians, 2,364 monks and friars and 283 nuns, for a total of 6,832 clerical victims, as part of what is referred to as Spain's Red Terror.
@KeyserChoshe Znaš li ti šta je Wikipedija?
ma vidim da si ljudina, čim opravdavaš ubijanje ljudi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smrdljivi duhovi nakazne proslosti izgleda svuda nastoje zarobiti ljudsku sadasnjost, pa i buducnost kako bi se umjesto napretkom, mirom i zdravim razumom bavili sami sobom i kojekakvim anticivilizacijskim idiotarijama. Boze sacuvaj!