Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zajebani ovi Spanjolci, prvo istrijebili Inke, pa istrijebili muslimanske i jevrejske Semite ... nema zajebancije s njima.
SPANCI SU KATOLICI...TO JE NAJAGRESIVNIJA RELIGIJA KOJA JE POSTOJALA NA PLANETI...SA DRUGE STRANE KATALONCI SU KOMUNISTI....STA BIRATI...KO JE MANJE ZLO?
@RIBLJACORBA poslje islama
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
dosadni ste vise sa ovim clancima o Kataloniji - i da se odcijepi, nece biti ispaljenog metka. To su Europljani, nisu seljaci i zivotinje kao mi Balkanci.Tipican Balkanski mentalitet- seljak nikad nije ni primirisao Spaniji i sad k'o fol podrzava Kataloniju. Balkan je najveca koncentrarcija neskolovanih ljudi u Europi. Nivo zatucanosti nije takav ni u Kosovu
Лијепа увертира за успостављање независне Републике Српске са Дрваром. А послије тога кокице,кауч и шоу "Крвави обрачун међу НДХ монструмима" за посљедњим патрљцима педерације ПиХ.
PUTA SPANIEN VISCA CATALONIA
Gledaj ti glupih Bosnja - pa nije cudo da im je nadimak 'suncokreti' - da se govori o TUrskoj i Ciganu iz Ankare, Kurdi bi bili krivi sto traze neovisnost. A ovamo hoce da se Katalonija odijepi samo iz nekog glupog poturcenog inata u nadi da se EU raspadne - ono, kad meni crkne krava e vala nek i tebi
Poslije jednostranog proglašenja nezavisnoti povratka na staro više nema. Postoje samo oni koji brane nezavisnost svim sredstvima i oni koji osporavaju nezavisnost svim sredstvima uključujući i sredstva sile.
mnogi ovdje misle "nece evropa dati", boli evropu qrc kao sto ih je bolio i za nas 1992 i kao sto bi ih opet bolio da dođe do sukoba. ratovat ce se i u flandriji i u kataloniji i bilo gdje ako treba, evropa moze biti tu samo da podgrije ako joj je u interesu a niko nece ici da gine za tuđe ratove.
Spanjolska je jedna od jacih svjetskih drzava koja sigurno nece dopustiti bilo kakve gluposti ovakve vrste
Katalonija , Republika Srpska, Herceg Bosna
Idiote ne možeš porediti genocidnu tvorevinu i nelegalnu paradržavu sa historijskom regijom Katalonijom....
Idiote ne možeš porediti genocidnu tvorevinu i nelegalnu paradržavu sa historijskom regijom Katalonijom....
Ova spanska budaletina izgleda stvarno zeki rat dolje. Ili misli da Katalonci i ne zele i nece uzeti oruzje u ruke da se brane. Sudeci po slikama sa referenduma mozda je tip i upravu.
samo rat
SPANSKA VLADA PRETI PRAZNOM PUSKOM....AKO HOCE I AKO SMIJU NEKA POSALJU TENKOVE...STA VREDI NJIHOVA SUPENZIJA U MADRIDU KAD U BARSELONI PROGLASE SVOJU DRZAVU???
Pa sad, Katalonija radi upravo te stvari kao i Pique, ujutro glasa na referendumu za nezavisnost, a onda popodne ode igrati za Spaniju. Ono grebali bi se, a da im ne udje. Ili neka odrade stvar ili neka batale stvar. Ako treba konzultanata kako se to radi, Ljubljana, Zagreb i Sarajevo imaju veoma kvalitetnih kadrova.
@Roin ...LJUBLJANA I ZAGREB SU IMALI PODRSKU BERLINA....ANGELU BOLI PYCKA ZA SPANIJOM I KATALONIJOM.....NIKO SE IZ NJEMACKE I FRANCUSKE NIJE OGLASIO NITI IH INTERESUJE....MOZE SE PREDPOSTAVITI DA NJIMA TAMO RAT ODGOVARA...STO SE TICE SARAJEVA...RAT U BIH JE SVIMA ODGOVARAO....I TAKO JE I BILO
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lepo lepo nastavlja se sapunica PRISJEDE VAM KOSOVO I NEKA mada mi je zao Spanije
Kako im prisjede Kosovo kad Spanija nije priznala Kosovo, jedna od rijetkih u EU.
sve ok, samo što Španija i nije priznala Kosovo, zato što je Kosovo imalo otprilike isti status u Srbiji, kakav i Katalonija ima trenutno u Španiji...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Katalonske" zupanije na aparatima!