Ekshumacija slavnog slikara?
0
Španjolka tvrdi da je Dalijeva kćerka
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sam bio u njegovom muzeju i pravo sam odusevljenj njegovim radom. a ova lujka lici na njega, jedino sto se pricalo je on bio derpe a zena mu je navodno bila samo paravan u to doba. iako je je bio ludo zaljubljen u nju i svi njegovi radovi su vezani za njegovu zenku. fola ona mu mije nikad oprostila to sto je spavao i sa muskarcem. ko ce ga znati. umjetnici uvijek idu iz krajnosti u krajnost :):):)
pa jel ona pokusava dokazati da joj je on otac ili pokusava pronaci oca?
Bio sam u Dalijevom muzeju, fantasticno...ja sam ljubitelj bosnjacke umjetnosti recimo Berbera...ali ovo je dozivljaj cak i za mene jer se smatram laikom za ove stvari...