Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napraviš prvo virus, pa onda testove na virus, pa zaštitnu opremu i aparate, pa za par mjeseci pustiš lijek za virus, a za to vrijeme zgrneš zilione dolara na svemu tome....
@SozeKeyser Zakljucak. Samo ne znam do kada ce ovaj narod levatiti?
@Mrvica22 dok bude išlo....
Sta li ce danas na ovo reci superVlah iz Bugojna.
Odlicni testovi za nas, mogucnost "ugradnje" u cijenu velika!
Sve je iz kine odakle ce drugo biti
To je problem ,( koji sad izlazi na vidjeli) globalizacije . Velika vecina lijekova i Med. Opreme cca 80% se zbog jeftine radne snage proizvoci u Chini . Vec je najavljeno da se to u buducnosti ( strateski) mora vratiti u Europu .
Eto ih nama, po manjoj cijeni, nema veze sto nisu precizni. To se znaci cekalo!
Sad će testovi u Srbiju ili u Bosnu.
Da ih nisu naručili na aliexpress? Nisu ih testirali na zdravim i bolesnim prije masovne upotrebe? Meni ovo više liči na prebacivanje krivice na druge.
Jesu li mozda onu zarazenu macku u Belgiji sa njim testirali? A Behija je 150 hiljada ovih testova narucila. Bas kao i onih vakcina za pticiju gripu kojih se Evropa otarasila a kod nas su propale.
Uzmite americke. Pa fala qrcu da testovi nisu pouzdani. Teorija prirodne selekcije je najbezbolnija.
Uzeli pare ljudi jos im ga šuknuli 😂
Prvo zderu pacove, pse, macke, sismise i bube, pa ti serviraju virus koji citav svijet doceka odlicno, a onda ti prave testove za isti! Veliki rat ce se protiv njih voditi!
Bošnjo puše skupa s monsunom hahahaha
Španci sami krivi: kupili test od proizvođača kojeg ni Kina ne priznaje kao oficijelnog. Ko kupuje jeftino mora kupovati 2 puta
Ja kad sam napisao da nisu pouzdani, da su 50%-50% sanse da pokazu negativno ili pozitivno, pucali ste mi minuse..
Vućić žvaljo se klanja kreatorima pandemije.