Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema smisla upoređivati Kataloniju sa RS.om, Katalonija ima na čemu zasnivati ekonomski prosperitet, privredu, sve... Od čega bi RS opstajao, od Andrićgrada i šuma Srpske?!
Ne znam ja ko je slao pisma podrške Kataloniji i bivao izofiran od strane istih :D
A vi pravite crkvu na zemlji jadne nane? Međede
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odluka koja ce sigurno izroditi jos veci nagon za samoopredjeljenjem,jer poslije ovakve odluke pokrece se odbrambeni mehanizam-inat,iz kojeg se opet radjaju druge odluke i tako to sve krene -zabranama.Vrlo nepromisljena odluka suda,ipak su to sedam miliona stanovnika u pitanju,jedna solidna drzava,i to finansijskj dobrostojeca.
Ovako će jednog dana bogata Bosna tražiti odcjepljenje od Hercegovine i Srpske, a ovi joj neće dati. :P
nece se rs nikad odvojiti...opet ce pod tursku vlast jer tu im je tu mjesto...
Ako ovo ovako nastavi imat cemo uskoro preko 1000 drzava..no mozda je tako i bolje, ne znam sta samo cekaju Texax, Florida ili neka druga americka drzava...bi oni al da smiju...
Zanimljivo da poturice podrzavaju raspad bilo gde,ponajvise u Srbiji.I javno priznajete Kosovo i Metohiju(mislim na narod) kao nezavisnu drzavu,a kad neko spomene raspad BiH odma krece kmecanje tipa "genocidasi,srbocetnici,pobicemo vas sve,oslobodicemo okupirani deo bosne" itd,itd...Licemerni ste veoma... Zato ce raspad BiH biti za Vas veoma bolan,a za nas cisto zadovoljstvo i srecu.
I Kosovo i Crna Gora imaju prošlost, historiju. Šta RS ima? Oduvijek je bila u sastavu Bosne i Hercegovine. Nema osnove za njihovom samostalnošću, baš kao ni šanse :)
U pravu si, sreća pa ste pobijedili u kosovskoj bitci :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zanimljivo je da su baski jedina grupa u europi koju eksperti ne mogu nigdje svrstati ?!
Arapsko poreklo!!! cela Spanija i Jug Francuske tamo su bili skoro pre 1000 godina i onda ih Katolici pokrstili!!!Karlo Veliki je zavrsio osvajanja posle njega nije vise bilo Arapa ili Saracena kako kome draze!!!
eto , fino. ti si rijesio problem koji niko u svijetu do sada nije uspio . :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pozdravljam i ovu odluku
Pa zar i vama ne odgovara sirota Spanija??? pa normalno kada ste najbogatiji tamo!!!
Free Katalonija Free Sandzak Free Vojvodina Free Presevska Dolina
to za sandžak, vojvodinu i presevsku dolinu tek kada Dodo najavi referendum.
"free sandzak"-misliš na one tri opštine (N.Pazar, Tutin i Sjenicu) okružene sa svih strana opština sa srpskom većinom? "free vojvodina"-misliš na onu autonomnu pokrajinu u Repubici Srbiji u kojoj živi 66,7% Srba? ja bih te prije pozvao da razmisliš o "free Republika Srpska" , s obzirom da je to trenutno jedina teritorija na Balkanu koja ima gotovo sve predispozicije da da postane "free" (teritoriju omeđenu jasnim linijama, stanovništvo koje živi na toj teritoriji i suvereneu vlast koju to stanovnoštvo priznaje.. istina je da joj nedostaje međunarodno priznanje, ali "nikad ne reci nikad"... ko je npr. mogao 70-ih pomisliti da će RH postati kroz 20-ak godina nezavisna i međunarodno priznata država?).
Ovako će i sarajevo ubrzo kmečat...