Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
više nije klix.ba sad je korona.ba
ne zna, sto blokiraju, evo i nasi , pa nece nas zaobici, daj Boze ali vidis da je svuda isto a gledam danas to se grljaka puse sise po 5 ih ...nek nam je Bog na pomoci. umjesto 15 dana svi extra discipline i idemo dalje
Pisete o Spaniji a postavite sliku Mumbaja.
Kršćani odumiru u Evropi zbog negativnog prirodnog priraštaja + korona a muslimani dolaze :)
Je li ovo slika iz Španijel ili iz Indije??
Hahaha sada svi oni koji su govorili kako Korona nije tako opasna, iznosenjem nekakvih statistickih podataka, sada su konacno pojeli govno i usrali se u gaće. Među takvim je bilo profesora i mnogo 'pametnih' ljudi. Kod nas za 10-15 dana nastace haos, ako ne i prije.
Dok se svijet opskrbljuje dezinfekcijskim sredstvima, maskama i dok u trgovinama u strahu nestaju posljednje zalihe hrane istovremeno bez spomena u medijima, svakodnevno umiru djeca i to ne od virusa nego od najsirovije – gladi. U posljednja 24 sata od gladi je preminulo 8.000 djece osnovnoškolske dobi, i ova tragična brojka je dva puta veća od broja stradalih od korona virusa u cijelokupnom vremenskom razdoblju od njegove pojave pa do danas u svijetu.
Sad je na redu španska groznica
348 clanak o KV. Sve je oshlo u...
Naglo, jer ljudi kriju
Stopa smrtnosti oko 2.5 od testiranih.U Italiji stopa smrtnosti 6 posto.
Ma boli me k*** za to vise, mediji predosadni, sta da nema medija eto svi bi pomrli od korone jer niko ne bi ni znao da postoji ma daj