Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad od cega god bolujes bice registrovano kao koronavirus.Ako te grom pogodi ili auto udari to je koronavirus.Dobro je pa trenutno nije moguce umrijeti od druge bolesti.
Kina je ukinula testiranja,samo se poštuje samoizolacija i liječe se samo oni koji imaju upalu pluća.
ama ljudi, Kina ne pruza tacne podatke, zar stvarno mislite da nas ne lazu
Spanija ima 46 miliona stanovnika a Kina 1.26 biliona (1260 miliona) i da Spanija ima vise zarazenih a Kina izvor zaraze? Sta ocekivati od komunistickog sistema.
A prije par dana članak kako Španija povlači kineske testove za testiranje jer su netačni. A tim istim testovima došli do ovih brojeva zaraženih.
De ba ne budite djeca Kina ima šest puta više zaraženih nego sto tvrde, lažovi komunjarski.
Bog vam pomogao svima...