Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poderao bih je ko Fočak rodni list !
Raštimo bi je ko saz.
Ma ovo goreka se ja zahebavam...PROTRESO BI JE KO VODENICNI TOCAK ZITO U MOM MLINU U SELU VISHE SREBRENICE...
KOJI STE VI IDIOTI PRIMITIVNI SELJACKI, BRDJANI SA OVAKVIM KOMENTARIMA! FUJ, TREBA VAS SVE KOJI NISTE IZ SARAJEVA ISTRIJEBITI!
onA i merkel, grand dame eu politike
Mozda ti ga McDonalds i stavi :). Sta znas sta jedes uopste!
Poj\'o bih joj g o v n o kao cevap
Ljudi, zeni.te se pa uzi.vajte sa zenama, a ne da u ova doba citate ovakve vijesti i ostavljate perv.er.zn.e komentare. Zena ud.ata i da ima nekog ko je podrzava! A svi oni koji bi je je.... jer je \"mocna\" zapitajte se koliko mocne zene mogu biti kada ih neko podrzava, a kako se prema njima neki odnose i kako ih dobra vecina muskaraca vidi. \"Saenz de Santamaria, a trained lawyer and married mother of a baby born just last month, had been spokeswoman for the Popular Party in the lower house of parliament since 2008.\"
@Dodo! Samo da razjasnim glupi nacionalisto:Vojska RS je pucala po civilima(zene,djeca,stari ljudi...)a ne po ARMIJI BiH.
daj ba je.b.ote kao da nikad zensko niste vidjeli. bjezite ba fuj. nije ni cudo sto nam je drzava nam u g.o.v.n.i.m.a i sto ce ostati vjecno tu!
koliko ih je ona podudlala da dodje doovog mjesta,
Podero bi je ko Lamelu uz Mahmutovac
I ti joj uvedi internet u kuhinju -,-
Joj jeste kreteni, zanemariti sve sto je zena postigla i svesti je na seksualni objekat slikovito objasnjavajuci na koji nacin je stvarno dno dna! Nastavite tako, dragi moji Bosanci, pa cete vidjeti kuda ce vam zemlja ici. A i vi drage moje Bosanke, nastavite ovo tolerisati pa nece ni vama biti bolje. Uostalom, na zenama svijet ostaje, nije dzaba receno. I evo vidimo danas da se taj izraz ne odnosi samo na reproduktivnu funkciju na koju bi vecina primitivaca pomislili, vec i na intelektualnu.
Ne znam sta šte vidjeli u ovoj Soraji, meni je Dušanka Majkić ljepša 100 puta. Nake ljepote nema u svim španskim selima zajedno.
Kamo srece da i mi imamo vise uspjesnih, uticajnih ali prije svega - zastupljenih zena u politickom, kulturnom, naucnom i svakom drugom vidu drustvenog zivota i scene u BiH...zene, probudite se!!!
fap fap fap fap fap fap poker face