Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snimak je BOZE mogli ste u opis napisat da se na snimku gule banane povjerovali bi
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o saranovoj majci i tuznom mladicu. Zene voli, djevojku ima, tri kurave crne, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, ... /> tudja krv se proli, saranove majke koja karinu voli.
Žao mi je čovjeka, ali fakat ne kontam.....koji klinac ide tako opasnoj životinji na noge ???????
Jedno je sigurno, nece vise nikad
peglom snimano u pm....
Snimak nisam mogla gledati. Pitanje je zašto je mladić ušao u Tigrovo stanište? Moja prva pomisao jeste da je momak izvršio samoubistvo.
gledaj slobodno ne vidi se ništa ovo nije 4K ovo je ćeteresćetri K rezolucija
Instiktivna reakcija na plijen bi po meni kod tigra izgledala znatno drugačije od nekoliko minuta posmatranja sa udaljenosti od deset cenata i laganog opipavanja šapom u stilu "wtf, šta je ovo?". Osim toga ne kažem kako je tigar razmišljao o njemu (ozbiljno? razmišljao?), nego koji je bio fizički učinak onog prenošenja/vučenja za glavu (vjerovatno puno blaži nego za šta je tigar fizički sposoban). Inače, kako ti to zamišljaš "na kratko ući"? Jel to zamišljaš da se tek tako prekorači neka bodljikava žica pola metra iznad tla? Vidi visinu zida ispred kojeg lik sjedi. Samo mi je čudno kako svi kažu da je trebalo odvući tigovu pažnju. Gdje god piše kako se ponašati kad čovjek sretne medvjeda (ili drugu životinju puno snažniju od čovjeka), uvijek bude nešto tipa ne pravite nagle pokrete, govorite mirno, eventualno legnite na tlo i zaštitite glavu i vrat. Nikad ne piše "mašite rukama životinji pred očima i pozovite stado jarana da viču kao kreteni i razdražuju životinju bacanjem kamenja.
koji se ***c penjao na ogradu, samo snimati nego sta!
e koji ste vi amateri, to nidje nema
koji crnjak.... jos snimali...... uzas!
Debil sam sebe ubio, zato sto nije slusao upozorenja. Nije zivotinja kriva.
a momak je izvršio samoubistvo, ne klevetajte tigra.
za šta porodica od ovog mladića(blesana) namjerava tužit....nisu oni izgleda čuli za onu..sam pao sam se ubio!
Tužit če roditlje tigra jer ga nisu vaspitali dobro, šta se jede a šta se nejede.
Mjau
Sigurno je imao okus karija :D