Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuga Boga mi ........
Jel se ovo nadzorna kamera trese od straha?
vidis da je neko snimao ovo mobitelom sa monitora
nema mi nista mrze nego snimak bez tona,hhhhhhhhhh
jeko ovaj pakaš naorist? jes naporan vala..
Ruski avioni stari ko grcka nevjerujem ruskim avionima hebo ti to
Tako je to, kad zbog jedne osobe moraju izginuti jos 51.
dohakalo im je ono "đeš na Rusiju " :P
Pitanja bez odgovora: Ako je crna kutija neunistiva,zasto cijeli avion nije napravljen kao crna kutija ?
jer bi bio pretežak, pravi se od titanijuma. :)
Letio bi on @Dzamija ko sto i ja letim O:)
NjV šokiran priznanjem kvislinških vlasti da avio-bomba uklonjena iz Sarajeva nije model koji je prvobitno saopšten, već AN-M76 napalm bomba namijenjena za potpuno uništenje (prženjem) svega unutar površine 2 kv.km; ovo je nepobitan dokaz da se radilo o divljačkom ritualu jer su napalm bombe u II svj.ratu korištene svega par puta (dizajnirane tek 1943) na najbitnijim lokacijama (1944 Berlin, 1945 Pacifik) ali nikad u operacijama na Balkanu; dokaz da je bomba dovezena je i u ludačkoj "okultnoj" numerologiji (zbirova 3/7/9/11/13): bomba je "pronađena" 9/11, uklonjena 9 dana kasnije 18/11 (zbira 9/11) u 3h, a uništena u 8:30 (zbira 11) - 18 sati (zbira 9) pred utakmicu "repke" kolonije s papinom Argentinom u St. Louisu nazvanom po najopakijem katoličkom svecu-kralju (križaru i inkvizitoru); pošto je selektor Argentine šokirao svoju naciju birajući defanzivu protiv BiH (Ha Ha!) "repka" će u ovom ludačkom ritualu opet odnijeti "slavnu pobjedu", "okultnim" rezultatom http://is.gd/sW9lTx
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
a *** te...
uzimam kesu uzimam papiiiir
pade ko kamen :(
Sada je kasno ali EU je stavila ovu kompaniju na crnu listu zbog mase gresaka u odrzavanju i kvalitetu. Nakon garancija Rusije da ce "srediti " stvar odobrili su ogranicene letove u EU. Necija arogancija je kostala toliko zivota.
slava i hvala poginulima, ovi debili sto ne kontaju sta to znaci i daju dislajkove misleci da pisem u skroz drugom kontekstu nek se puse!
hvala za sve ucinjeno!
ne znam ni zašto slava, sućut da. uglavnom tragedija velika