Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manje uznemirujuci od realnost.
Samo sto bi kod nas trebalo napraviti istrazivanje je li opasniji golf 2 star 25 godina pri dozvoljenoj brzini ili neko novo auto koje ide 10 km/h preko ogranicenja. Jer cinjenica je da nasi policajci samo gledaju tih 10km/h preko. I naravno gledaju rezervni tocak kojeg nemam jer je proizvodjac stavio set za popravku probusene gume omjesto tog tocka. I sajlu za slepanje koje nemam jer se auto ne moze slepati s obzirom da se takvo auto ugaseno i ne smije slepati. Mi Bosanci.
Da li su ovakve reklame dovoljne za one trkače? Ili je ovo samo za normaln svijet potresno samo?
jeste li glupi ili se samo danas pravite. opet naslov nema veze sa stvarnošću
...bolje brutalna hipoteza nego brutalna činjenica...valjda nekom i dospije do mozga...
Otkako sam pogledao onaj video iz Novog Sada, gdje sumanuti trkac ubija troje mladih ljudi, ja ne samo da svoj auto vozim pazljivo, nego i onaj ispred sebe i onaj iza sebe, a nikad se vise nisam trzao od auta koji se ukljucuju sa strane. Dakle, zelim reci, da ovakvi video materijali na mene licno uticu, a vjerujem da nisam jedini.
...prvo i zadnje što sam pogledao je ono što bi u tunelu ledenik u hr, prije par godina...
PRIKAŽI ODGOVORE (19)