Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupo je prepucavati se ko je koje vjere i sta se kod koga desava u svim vjerama ovoga ima niko nije postedjen nazalost ovog primitivizma a najvise ispastaju ove jadne djevojcice zakon im ne pomaze nimalo ali trebalo bi sve ove muskarce odmah po kratkom postupku bar ja bih tako da sam vlast.
Eto Guatemala je većinom katolička zemlja.... Kad se ovako nešto slično desi u zemlji islama onda krive islam! Ljudi nije vjera svemu kriva ni jedna ni druga ni treća, neć ukorijenjenja (ne) kultura jednoga naroda! Tako npr.obrezivanje klitorisa kod nekih naroda u Africi je starije od islama samoga, a neupućeni ga vezu za islam!
God free - gad ti je mama sto ti je naučila da laješ. Ja uopšte nisam religiozan niti prakticiram to. Htio sam samo da ukazem u ovo vrijeme islamofobije za sve krive islam, a kad se nešto desi tako isto nemoralno u drugoj neislamskoj drzavi to se ne veze za religiju! Propaganda?? Ne idem ni u jednu bozju kuću!
samo prije 20 tak godina srbi uz blagoslov pravoslavne crkve su u odredima ravnogorskog pokreta radili isaova gnusna djela u BIH srce evrope i nikada srpska zvanicna politika kao ni pravoslavna crkva nikada nigdje nisu osudili njihove sunarodnjake za gnusna zlodjela .konc logore.pokolje.zlocine kao ni za GENOCID
Tuzno je koliko muskarci mogu biti okrutni, samo jer su fizicki jaci...
kolko žene mogu biti okrutne kad im se pruži prilika i ako nisu fizičko jače
Istina Secerlamo. Jbg, poput zivotinja su neki, zakon jacega..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Opet imam osjecaj da je kod javnosti u svijetu veci problem kada se muslimanka svojevoljno pokrije nego kada ocevi siluju kcerke u Gvatemali, po broju komentara se nazalost to vidi.
...na zapadu je normalnije jebavati svoju kcerku i 30 godina je drzati zatvorenu u podrumu(slucaj Fritzl i mnogi drugi),nego da vide pokrivenu zenu...na zalost i kod nas ce to uskoro da pocne da se desava jer smo sa zapada pokupili sve sto ne valja...
...na kraju ce ispasti da su svi silovatelji,pedofili i pederi veliki vjernici...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tpu tpu tpu tpu tpu tpu tpu tpu tpu Pljuni devet puta i pređi na drugu vijest.