Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel još neko primijetio da je u zadnje vrijeme svaki snimak šokantan?
Sjecam se toga, bili oni plastični pištoljčići u Bjelajcu na koridi buzašta. Danas cijene igračaka skočile, djeca umjesto da se igraju, seru po klixu!
I po ko zna koji put zapad sudi svojim arsinima, koje smatraju jedinim ispravnim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi militanti i njihove raznorodne kaskade su raj za medije. Svugdje samo IDIL. Ne smijem više ni konzervu otvorit.
@ ja jesam haj majketi sto ga nisi sliko i pusti nam ovde mani lazi ako nisi placen da lazes,razumim i ove botove koji su placeni da lazu al nerazumim one koji lazu onako bas bez lopte sto se kaze kad igrac faulira igraca.
Nije ovo ništa, u USA neki dan djevojčica nakon završene obuke ubila svog učitelja. To joj dođe kao diplomski rad. Ovaj mališa još nije diplomirao.
ista govna ko I ameri oni devetogodisnje djevojcice uce da ubijaju ljude
bolje nego da ide u pozoriste i uci glumu demokratski pa nakraju mora bit peder jer je to moderno evropski il mislite da cetnici djecu ne uce da mrze vidi se po komentarima sve generacija poslije 95
vidjeh i mlađe odavno na youtubeu, npr. u Hamasu, sad s tim IDIL-om kao otkrivate Ameriku...
GDJE SU SAD ONI KOJI OVE DEBILE PODRZAVAJU ???
nema ih
EBU HAMMAD UKBE IBN AMIR EL-DŽUHENI je rekao: "Čuo sam Allahova Poslanika, s.a.v.s., kako sa mimbera kaže: ‘I pripremite za njih snagu koju možete, a snaga je, zaista, streljaštvo, a snaga je, zaista, streljaštvo, a snaga je, zaista, streljaštvo!'" (Sahih) Rijadussalihin br/str. 1332 ko imalo pameti ima zna da oni ne salju djecu na prve linije , zar su djeca porazila iracku vojsku , sirijsku vojsku, kurdsku vojsku , zar radi djece moraju da se dizu nato avioni zar od djece strahuje cijeli svijet , ... ne vec vama je grozno sto oni slijede savjete Muhameda s.a.w.s , i sto slijedjenja savjeta daje rezultate , o vi kvazi muslimani !!! EBU HAMMAD UKBE IBN AMIR EL-DŽUHENI prenosi da je čuo Allahovo Poslanika, s.a.v.s., da kaže: "Ko se obuči gadanju, pa to napusti, on nije od nas, on je asija - nepokoran." (Sahih) Rijadussalihin br/str. 1334
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Atomsku roknut al malo jaci model
Neki dan u Americi kad je ona djevojcica od 9 godina ubila covjeka koji joj je pokusao pokazati kako ce pucati iz automatske puske, niko nije spominjao "terorizam" niti bilo sta. Zasto mogu to Ameri a ovi ne mogu?
dupli arsini , sve ono sto amerika kritikuje ta zemlja upravo to radi , sve ono sto ta zemlja savjetuje drugima da rade, ta zemlja to ne radi , ... razmislite razumom obdareni
Pa ko to neradi!!?? sta ako djecu ucimo pucati iz pistolja! nekontam!
moj komsija 92 Strahinja inace smrd,je sa 6 godina nisio 84otku
puko sam ti mamu k.rcem po ustima
ma sokiran sam,jesu li ovo ono americko djete i njegov instruktor ili oni jevreji sa sajma oruzja
Dok ne vidim face nista ne vjerujem,kjafiri se plaho okomili na Muʾmine,te ovog skratili za vugla te onog,Mu'min nejma straha lice pokrivati,kjafirska propaganda,nista drugo.
Dok se neki brinu o uspjesima IDIL-a koji je daleko od nas nekoliko hiljada kilometara prosječan građanin Bosne i Hercegovine razmišlja kako platiti sve skuplje režije, obući dijete u školu, kupiti mu knjige i svaki dan dati barem marku za škole, netko će platiti upis na fakultet po ko zna kojoj cijeni i tako u krug, ali nekako sve se to skucka i navuče mi smo navikli da se snalazimo i u težim situacijama. Samo je pitanje do kada??
puca ko velki
If dad wants to give his son a rifle or a shotgun on his 13th or 14th birthday, he's pretty much free to do that in most states," i jos dodaju da nevide nista lose da djeca od 7-8-9 godina uce pucati na poligonima,jer tako stjecu vjestine za buducnost,naravno da znate o kojoj je zemlji rijec?
Bolje i ovako nego da igra glupe igrice pa izađe na ulicu i pobije 100 ljudi nedužnih.