Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebat ce vas putko sad
zabraniti sve bogove, nista dobro nisu donijele religije i slicne budalastine
haj budalo
Sječam se slučaja dekompresije u Grčkoj nakon američkih napada u IRaku. Jednostavno nisu uključili sistem za snabdjevanje kiseonikom. Teroija zavjere cirka oko milion.
Opet ponavljam mogućnosti: 1 Bomba 2. eksplozivna dekompresija u repu aviona. Crna kutija je potvrdila ova moja predviđanja. Da je bomba dreknula bi ranije, a dekompresija ne može uslijedit bez dostignute visine na kojoj se avion upravo nalazio. Sada druga crna kutija koja je usput naranđasta treba potvrditi i ovo.
Ovi ubijaju zbog nafte, ovi se opet na istoku ubijaju zbog odnosa suniti -siti, uglavnom ljudi su krenuli da se ubijaju, sto je izgleda najbitnije...
tako je oduvijek, i tako će i biti do Sudnjeg dana ...
Daj ba pa vama amerima vise niko ne vjeruje :)))
Dok juče Putin nije priznao Rusi su lagali o kvaru aviona, koje govno od zemlje