Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno sav NATO je nebitan ako ce Ukrajina citava goriti. Bitno je da se ovo prekine, zaustavi krvoprolice. Osigurati mir je prioritet.
Zadnjih 13 godina samo je Makedonija i Crna gora usla u Nato...2009 Hrvatska..toliko o tome koliko je NATO OPASAN I KOLIKO SE SIRI prema Rusiji. Diktatoru je disadno u zivotu. Ne moze da vodivljubav, pa hoce rat.
I da se Rusi povuku i vrate Krim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prosjek godina 70... Hrpa starih prdonja sjede ovak u skopocijenim odijelima, dođu iz svojih vila, limuzina i pregovaraju tek tako o ljudskim životima, šalju tenkove, avione... Sve zbog moći, novca i vlasti.
Tako je oduvijek
a narod glupi jedva ceka da uzme za pusku i krene na poslednji put... volio bih da mogu otici na kakvo pusto ostvro da zivim, gdje je lijepa klima, cisto more, zrak.... ono na'
Zelenskog možda vole i popularan je ,ali je loš strateg, znaoo je za ovo mnogo raniuje, ali se upecao na američka sranja...a eto sad Ameri guraju Evropu u ovaj sukob...oni su najveći krivci za sve na ovoj planeti!
Šta je sa zaključcima iz šumarske nešto su stali Nema konekcije sa majkom
ko da reprizu gledam, vec ovi sjeverni srbi kopaju grobnice negdje u blizini gradova.
Jel' se ovdje ikad iko cijenkao? On trazi 15, ja dajem 5, on smanji na 13, ja povecam na 8, nadjemo se na 10. Moraju Ukrajinci poceti i sa Krimom i sa istokom i sa povlacenjem Rusa kuci ako hoce da prodju sa npr. povlacenjem Rusa i autonomijom za Ruse na istoku. Krim otpada svakako. Sacuvace ljude, zgrade, rudnike itd. Ako rizikuju mogu dobiti ali i izgubiti sve. Jbg.
Ma ko vas j,dosta je nama politike problema i bez rata.Korona,poskupljenja,rat,dok mi radimo za 500 km vama su malo milioni samo mi je zao naroda koji daje zivot radi zlocinaca fuj ima Allah koji sve vidi i koji ce najbolje suditi.
nema od ovoga nista
Politika pretpostavlja početnu raznovrsnost stajališta, pa je pomirenje razlika među uključenim stranama također jedan od njenih ciljeva. To se postiže predlaganjem rješenja koje se smatra racionalnim i ispravnim. Druge članove zajednice potrebno je pridobiti za tu opciju, što se postiže raspravom i uvjeravanjem. Stoga je komunikacija iznimno bitna za politiku, a u sebi sadrži i borbu za poborništvom.
zalosno je da se mi slavenski narodi ovako medjusobno ne postujemo.. pa svi u toj prostoriji govore istim jezikom.. isto kao i mi ovamo sto smo se rokali.. i onda mislimo rijesit ce nam probleme hans john ili neko, a njih tek zaboli qrc za nama.
Na gazpromu od sad samo gume puhat...
BOLJE JE 10 GODINA PREGOVORA NEGO JEDAN DAN RATA!!!!!
Pa oni su došli na pregovore, i sa mogućnosti da ih ubijete. Nisu oni u strahu. Inače ne bi došli.
Sad ce propasti ko i kutiljerov plan,jer nije jos dovoljno ljudi izginulo i nije razorena zemlja dovoljno
Sve laž do laži!
ima li u Bosni i jedan politicar koji bi preuzeo funkciju Sluga Naroda kao sto ima u Ukrajini...sta mislite bi li i jedan nas prifatio pa makar i napismeno da mu stoji titula sluga naroda
Nema sa fasistima dogovora ,to smo mi prosli i najbolje znamo kako je svaki pregovor zavrsio ,To je Zlo najvece na planeti