Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nemogu da vjerujem da sve ovo ovaj prokleti svijet posmatra, pa ovo je maximalno izivljavanje nad ovim narodom, dabogda ih zemlja progutala jednom zauvjek
Citam i divim se kakvih maloumnika ima medju narodom, mahom katolika. Neam nista protiv nijedne vjere, znam da ima normalnih ljudi, a i ludih u svakoj od njih, al' sta je vas problem sa Arapima. Izrael nije drzava nit je kad bila. Palestina je oduvijek bila tu, po cem je i ime dobila. Kaze neki mali ih gađao kamenjem, pa sve i da jeste i ti bi prvi, i ja da gledas kako te progone, narod ti maltretiraju, hapse bez osnove samo da ih protjeraju sto vise, da odrade plan sa Al Aqsom. Znaci vama da neko tuce majku, oca, komsije, vi bi rekli ma normala, oni su jevreji, mogu oni, bi al u prknu, najlakse je pricat iza nekog brda i kamenjara u hercegovini i mrznje i tenzije navlacit medju ljude. Ovaj narod unistise, i svi gledaju i gledat ce, Bosnjaci to ce vam tako biti, i nas su samo gledali, pa kad je plan posao po zlu i kad smo Bozijom voljom okrenuli stvari, oni su nas zaustavili. Tako to rade sa muslimanima sirom svijeta :)
Generalno nisu nista, meni nisu. Ali po komentarima na ovo clanku vidim toliko izljeva mrznje prema muslimanima (religijski) odnosno Arapima nacionalno (al i to je religijski) jer po narodima bivse Juge smo mi Muslimani (kao nacija, a ne pripadnici religije). Ako si se nasao uvrijedjen konkrento ti drug, izvini, nije bila namjera, učili su me da poštujem tuđe, i da ne diram ako mene ne diraju :) Ali moras priznati da sam upravu. Mi nikad necemo reci nista protiv katolika ili pravoslavaca, cak i da znamo da su u krivu, vama vaše-nama naše. Fascinantno je kako su vjekovima podsticali mrznju prema muslimanima, da je vama mrznja prema "nama" veca od vas samih, vaseg zivota i toga svega, to pokazuje cinjenica, da cete radije biti gladni, nemat posla, nego da kazete ma dosta je, bolje i sa "njima" probat zivjet i izvuc max, iz toga.
@croatisimus sve uredu sto ti napisa, nemam nista protiv. Al imam jedno pitanje kako neko moze voljeti drugu drzavu vise/isto kao i svoju ? Jel to znaci da se treba mi trebamo voljeti Tursku ? Ja je vala ne volim. Moja drzava je BiH, kakva takva je i ovdje zive ljudi razlicitih vjera, sto je u drugim drzavama sasvim normalno, a kod nas izaziva rat. Opet kazem nista nisam konkretno tebi rekao, a to da ima mrzitelja ove drzave koji bili oni Hrvati ili Srbi, pa i Bosnjaci, to je očigledno, s tim da je ove prve dvije skupine mrze iz duše. To pokazuje i činjenica da ne zele napredak ove drzave, i da im je draze da crknu od gladi zudeci za nekim zeljama o Velikoj Srbiji ili Herceg Bosni, mjesto da se usredotoce na jacanje ovog sto imamo... Nadam se da razumijes sta zelim reci :)
Ova Arapska stoka je hrabra samo kada se trebaju klati medju sobom, Izraelci izgleda baš znaju sa ovom fukarom.
A i kud će slati dijete na dugu cijev...niko tu mrve mozga nema.
Ti nemaš mozga Lakice,pa jel' ti vidiš da ovaj "hrabri" vojnik maltretira dječaka, a ne odraslu osobu?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izraelci=četnici
bacit atomsku i na jedne i na druge da se vise niko ne pati
pucaj u glavu sto ih zalis, sutra ce se taj mali opasat explozivom i odnjet 10 neduznih u zrak. Bolje sprijecit nego lijecit
Nadam se da ćeš ti biti taj kojeg će neko da odnese u zrak idiote maloumni.
sikter teroristo!
Je.beni fašisti.
Jedna je majka, brani dijete bez obzira na sve
E TO SU NEVJERNICI JER ALLAH KAZE NE UZIMAJTEIH ZA PRIJATELJE A MUSLIMANI IM LIZU GUZICU
E TO SU NEVJERNICI STO VAM ALLAH KAZE NE URINATE IH ZA PRIJATELJA A MUSLIMANI IN LIEU GUZICU
Od ovog snimka sto je zalosno ima jos zalosnije komentari nekih...
Mnogo je hrabar ovaj cifut....eines Tages....!!!
Пише CNN а видео од Russia Today.
ipak nema boga
Oni mogu sutra doci u BiH i mogu isto ovako maltretirati nas narod, a u slucaju da im se neko suprostavi on je automatski fasista,antisemit itd. Sta dalje reci?
https://www.youtube.com/watch?v=hfz0Vi9_awI
za ove koji opravdavaju ovakve postupke: https://www.youtube.com/watch?v=Yt3d3Fmouh4