Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mene je iznenadio snijeg na stepenici Decembra, ja sam sokiran kada sam vidio da pada snijeg. Spremao se da pokosim travnjak kad snijeg, od kud snijeg na vratima Decembra gluho bilo.
Ima ga cak i 10cm u nanosima
Ovo nije zabiljezeno gotovo godinu dana!
uranila zima ove godine
Okasnila.... Nikad toplija jesen i pocetak novembra
nemoj mi tih folova, ja ocekujem ovo globalno zagrijavanje da u decembru pijem kafu u basti
Ja kontam kod nas ma hebes madjare
Joj migranata na sl.6😂
A El Niño🌞😂
Kad će prvo džemre.
Šjoo globalnog zagrijavanja...
Ne bi ste vjerovali ali sam gledao mnoge izjave globalista gdje pricaju kako je upravo globalnim zagrijavanjem doslo do pojave sve veceg snijega, vece kolicine padavina, minusi sve veci jer tako globalno zagrijavanje kaze djeluje na klimu. I lik napravi eksperimente i dokaze ostavi vrelu vodu u led i kaze smrzla se voda jahahah
I ovaj Dezember mora svake godine doci!!!!