Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
biče rata ... bježite iz gradova.
Nece nas niko, nebitni smo
@WWIll Nije ovo naš rat
Boze, hocemo li ikad docekati mir na ovom svijetu...🌏
S obzirom na ovo neko razvedravanje popraceno gljivom, guranje srednje visokih oblaka, te snažan eksplozivni talas, usudit cu se procijeniti da je radius u kojem je djelovala ekspolozija prelazio dva kilometra... Čitava lista nenuklernih eksplozivnih sredstava među kojima se nalaze i goriva... Šta je eksplodiralo?
@DominusMasonski nuklearna
Totalno sumnjive ekspozije...na jednom snimku se vidi serija manjih detonacija kao da se zgrada minira da bi potom u zrak odletio magacin koji je od prvog udaljen skoro 2 kilometra.
samo da nisu kakvu nuklearnu pravili i da nije cernobil..bice im svega ccc
Desetine? Evo sa drugom se cuo sto zivi na periferiji Beiruta, kaze ima hiljadama mrtvih. Pa ljudi vidite radijus eksplozije. Poravnalo sve u krugu od 500 metara
Pa ovo je kao u filmovima
Jest fireworks ako su ovakve petarde drzali 🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨
Fireworks da ovako okine🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥰
Ma ovo je bomba, eksploziv, nista drugo ne bi moglo ovoliko ekspldirat, ogromna kolicina eksploziva.
pogani izraelci napadaju
Postoje i silosi za zito sudeci po satelitskim mapama...i oni znaju odvaliti izuzetno jako.
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Boze sacuvaj 😔😔 Meni izgleda kao da je eksplodirala neka hemijska industrija ili fabrika...
pa ko malo bolje pogleda klip poslije eksplozije se vidi jos dosta manjih sjevanja..sto znaci da je neko masovno skloniste oruzija...sad da li je neko pogodio direkt ili neki pozar valjda se otkrije.
Ovdje ima ogroman broj zrtava
I tako počeo rat s Iranom jbt
Fireworks?, ovi stranci su stvarno glupi da se to ne može izmjeriti