Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar model za državu, zemlju gdje živiš. Kako su izgradili sistem a do jučer ništa nisu imali, osim lova na kitove i ribolova. Težaćki narod a tako sofisticirani. Težak život ih odgojio sve skupa, pa pojam lopova nisu mogli steći. Aferim, baš su simpatični u toj svojoj pameti. A lejdi im je top,generalno.
@gooUser1584131788 samo jedan kada SDA bi pretvorio Island u mracnu provalio iz koje nebi mogli izaci sledecih 450 godina bas kao BIH
Svaka im cast, Islandjani su civilizovani, vrijedni i posteni ljudi. Sve ono sto Bosnjaci, Srbi i Hrvati, nece biti jos barem narednih 100 godina. Oni su par generacija ispred nas.
Ljuljaaaj zilhaaa
Zemljotres je na 3:07 min.
Vidis ti premijerke,nije ko Fadil i Višković
...na pomen "testova" zemlja se zatrese :)
3:10 :D
Dobre su Islandžanke trebe, i vrijedi također spomenuti Finkinje od ovih sjevernih zemalja. Slobodne i radodajke. Vrijedi posjetiti kad si libero ako imaš priliku i para skoknuti do gore. Govorim iz iskustva 😁
@TheDarkKnight to kralyu
@TheDarkKnight Pričaj nam malo o tome
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Baš simpatična reakcija. Naši ne bi mogli proć bez je i be prefiksa.
Island je prelijepa država za provest život. Jedina mana je što su im muškarci ogromni i garant imaju velike k**** tako da bi naš zemo gore bio nepotreban. Može se žiVSTi gore jedino ako nema islanđana.
@1917MakDizdar1971 e kako bas ti znas da im je velik ud,nesto si mi sumnjiv?
biče,biče ... tlo se miče.
Bravo gospodjo, vrlo profi!
@KattKoppi vrlo profi a pogotovo kad joj tip rece u 24 skundi "tourists dollars that you need" koka se nasmija od uha do uha!
upao mi miš u šolju šta da radim da izađem iz klixa
Da..i?
@WillyWonka Ti si zadruga sam od sebe realno. Vidi se to po tome koliko ozbiljno gledas na klix komentare. Idi zaguglaj gdje se nalazi Island, pa onda pricaj o bijelom svijetu. Ne pijem alkohol, ali sam siguran da tebi treba malo vode da se dozoves.
Sta nas boli K sta se desava na Islandu... realno
@JohnnyBlazzze Pa šta radiš onda na internetu. Odi pred zadrugu, nagni ledenu pivu i slušaj lokalne priče i tračeve, šta te briga za bijelim svijetom. Realno.