Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ovo nigdje nema slobodnih termina za saljevanje strave.
Hajde sto alzirci i marokanci idu prema EU evo vidimo krenuo je i citav kontinent....
treba još zguhzit što se može, ovo je ostalo hopasno
mozda je bolje rec jezivo se tresle. ili sablasno se tresle.
dramaticno se tresle. nachi ko u drami nekoj
Energiija se mora osloboditi na ovaj ili onaj nacin. Bolje 1000 zemljotresa malog intenziteta u periodu od par mjeseci nego 1 ili 2 prejaka u dan dva.
Sta radi ova Africka sljiva jbt
Osjetio se i u Sarajevu :O
kuce se dramatično tresle....ko vam odobrava ove naslove hebo te tito haahhahah
@homeriko zasto, nisi nikad vidio kako se kuce komicno tresu?
@homeriko pa zar nisi skonto daje ovo jeftini priglupi onlajn tabloid nesto poput srbijanskog kurira. njima sefovi pre svakog pisanja narede da koriste sto bombasticnije epitete poput dramaticno,jezivo,strasno,traumaticno,fascinantno,spektakularno....
Tako je, šaraj malo!
Odlična prilika da razmislimo koliko smo nemoćni, ja jače kiše, ja zemljotresi, ja vjetrovi, i propadaju ko domino karte sva nas oružja, kako od tehnoloških i stvarnih, tako i do naših ega. Neki ce reci, besmisleno-slučajno “majka priroda” reagira, a neki ce shvatiti da zbog grijeha ljudskih se zemlja trese. Birati između istine i laži možemo dok jos dišemo. Poslije povratka nema.
@JosJedanBezVatreRLD ti si očito Gretin fan. Čuvaj se samo da ti ne izgori vele taj mali u gacaća od silnog trenja
Ode sve u helać...
osjetio se u Sarajevu..
odvadi malo
Sve ovo radi Afrika i njihova ploča.