Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Ko ih je protjero nazad u pustinju?? Muslimani
sad na naplatu dolaze stoljeća izrabljivanja od strane kolonijalista ....
Sjećam se kad su širili one zavjere da Bill Gates radi na depopulaciji Afrike, a kako je došlo vrijeme imigracije, ksenofobije i mržnje sad bi mnogi voljeli da je to istina da im smanjuje broj.
istina je da nema druge. Jos malo i pusta ce ih da tonu bez i prstom da mrdnu. Tuzno al tako je
jbt gledas na dokumentarcima majmune.kradu,tuku se,zavitlavaju se,igraju se,cine preljube,alfa muzijak je glavni baja,zive porodicno,deca brinu o roditeljima u starosti itd.pa na koga vas to podseca.darvin je bio u pravu.
pa sto im bog ne posalje sa nebesa vodu i hranu.ili barem preko svojih rabova da im posalje pomoc,da ne umiru deca i trudnice.ma sta ja pricam,sve je to sudjeno.znaci fetus od 8 meseci,koji se skuva u sahari u stomaku a majka umre od zedji,to je bog tako hteo.nema smrti bez sudnjega dana.svima je zapisano itd.znaci bog je zapisao da se desetine fetusa skuva zivo u sahari po majcinim stomacima.postojem religiju i vernike ali medju njima velikih budala ima
@PanzerIV realno razmisljanje.pa za tog boga i u ime bogova su proliveni okeani krvi.umiru deca od raka sa dva meseca.volja bozija a onaj sto ima pare,pa ugradi drugu jetru,srce 6 puta i zivi 101g kao rokfeler,jel i to volja bozija.za 500g ce ljudi postati besmrtni.da vidim onda kako ce braniti religije i verovanje u bradato bice,koje sedi na nebu.religija je opijum za mase i nek svako veruje ali realno,religija i postojanje boga je naucna fantastika.
@Abu idiote glupi,1600g prosecan zivotni vek je bio 30-35g.danas je 80g i vise.kad ti lekar zameni srce i produzi zivot za 30g jel on bog i menja bozanske sudbine.kirk daglas ima 105g zato sto je sirotinja,ili sto ima malu bolnicu oko sebe i spreman neki organ u frizu,za transplataciju ako mu zatreba.idi kretencino kčlanjaj namaze i dzume ili kako se to klecanje vec zove,al pazi da ti neko cipekle ne ukrade(ti sto kradu cipele,najvise sati provode po dzamijama)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
boze sacuvaj :(