Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda gore nego Beograd kad ga je NATO zasipao uranijomom
četvrtina zemaljske kugle je opskrbljena kiseonikom iz amazona. Njenim uništenjem nema brazilaca, južnoamerikanaca....i tu nije kraj. U stvari, tu nam je svima kraj.
Samounistenje! Ne samo u ovom slucaju, nego opcenito. Krajem 19 vijeka i pocetkom 20-tog veliki broj naučnika se pojavio. Od naucnog6otkrića struje je sve krenulo. Kome zabraniti da proizvodi kese, konzerve, auta itd... To ti dodje ovako, grudva je krenula naprijed, moze se privremeno zakociti al ne moze stati...
Imaju oni neki cilj s ovim. Vjerovatno da sav narod koji je tu zivio prebace u grad i manipulišu s njim ili da jednostavno na ta razorena područja prošire svoje guzice.
sabotaza klasična. nema te prirodne nepogode koja može izazvati požar ovih razmjera.iste palikuće notre dama i šume u sibiru.
prije rata je hrvatska emigracija palila dinaru i zagoru samo da nasteti turizmu i jugi i ovo je ista stvar samo mnogo vecih razmjera.
Rondonija e svašta .
Jadne životinje. Koliko ih je samo izgorjelo pobjeglo predtrašeno. Čovjek je postao najveći predator planete.
@500gMijenjanjaDNA ... neka pale u svojoj zemlji što hoće. mogu im popuššššššitiiiiiii.....
Tuga zivota mi kad vidim koliko covjeka boli kara
@eee. .... samo ložiiti još više.