Nakon socijalnih nemira u zemlji
0
Smanjena plata iračkom predsjedniku i ministrima
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Izraelu sjednica parlamenta posvećena socijalnoj krizi Jerusalim - Izraelski (tkz.)poslanici danas su prekinuli svoje godišnje odmore kako bi prisustvovali vanrednoj sjednici parlamenta posvećenoj socijalnim nemirima koji od polovine jula potresaju zemlju. Predsjednik Sirije Bashar al Asad donio (10.2010 god.) je odluku o zabrani nošenja nikaba, tradicionalne ženske muslimanske odjeće na sirijskim sveučilištima, kako bi pokušao suzbiti muslimanski \"ekstremizam,\" prenosi danas njemački Deutsche Welle.
Sirija uživo blog-HAKIRANA STRANICA SIRIJSKOG MINISTARSTVA INFORMISANJA. http://blogs.aljazeera.net/liveblog/Syria BEJRUT - Predsednik Sirije Bašar al-Asad \"brzo gubi i poslednje ostatke legitimiteta\", saopštio je danas šef britanske diplomatije Vilijam Hejg, dok je Savet za ljudska prava UN sazvao za sledeću nedelju hitnu sednicu o situaciji u toj zemlji. U međuvremenu, sirijske vlasti nastavljaju progone protest. koji traže smenu predsednika, iako je veliki broj država podržao tu inicijativu. Hajeg je izjavio da je \"zapanjen represijom koju sirijska vojska vrši nad civilima\". \"Sirijski narod poziva na mirne promene, međunarodna zajednica poziva na hitan prekid nasilja. Vreme je da predsednik Asad odgovori na te pozive\", istakao je Hejg u saopštenju i dodao da Asad brzo gubi i poslednje ostatke legitimiteta, zbog čega mora momentalno da prekine nasilje. Regional powers turn up pressure on Syria- http://www.youtube.com/watch?v=K9WMpM-MXLg&feature=player_embedded
demokratija i ostali fazoni. više od 100.000 ljudi poginulo nakon Sadama, korupcija, nestašice, manjak struje puno nafte se izvozi(neko izvozi) \"uživanje\"
za vrijeme sadama i dobrijeh dana :P
Ma nema da brinu... Ove sluge dobijaju i previse na tajne racune u strani bankama za prodaju k.r.v.i irackog naoda..