Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija sumnja da su dječaci zapalili \"suhu travu\" If you know what I mean
su to nasi krivoslavni susjedi jer oni su specijalisti u tome da ruse gradjevine stare i po 500 godina
Dino, nesh\' pusit, sa zemljom cu te sastavit. ...pisi Dino pusi, Dino sra.n.je, pisi pisi slobodno.
Imace ova djeca sta da pricaju unucima xD www.ensiferumfans.com
cigaretu nije htjela, uzela je..... uzela je samo dim. *trollface*
opet je bolje nego da su napisali eksperimentisali sa dvorcem pa zapalili dijecu
DAVAJ ZBICKU :D
uzgred kod nas bosnj.anaca ovako nesto se ne moze desiti nikako, mi smo vec odavno dozvolili da se nasi srednjovjekovni zamkovi i tvrdave raspadnu i uruse i raznesu sve znamo o vehab.ij.skim gov.nima ali o nasim banovima i vlasteli apsolutno nista reta.rdiran narod definivno :(
zelimo da ti j.... mamu malo :S kako ste dosadni sa tim postovima u pm, rade li ovi admini ista...
bolje i ovo nego da poplavi od alkohola ha ya
Lijepo
@@@bili U sarajevu su ostale sve crkve,i sinagoga, u tuzli su ostale sve crkve,u zenici je ostala crkva, gdje su dzamije u banjaluci,gdje je dzamija u livnu,gdje je stari most u mostaru????
Vako isto kod nas na Bascarsiji,to su srbi sve krivi salji im nato
epic fail godine
Treba biti potpuni i d i o t pa ne uvidjeti da je svako rušio tamo gdje je bio u prigodi, i jedni i drugi i treći. Pitaj, prijatelju dragi, na čemu su napravljene džamija u Ključu ili džamija princeze Devahire u Bugojnu. Ako ne znaš, reći ću ti: srušena su tamošnja partizanska groblja da bi bile napravljene. Stvar je samo u tome što to u sarajevskim medijima nikad nije niti će biti objavljeno. Primjera bezbroj, ne bi moglo stati do kraja ovog kvadrata, ali ko ne želi vidjeti, uzalud mu je pričati.
Titami nismo mi....
aaa bila sam ovdje divno je,i tek je na novo renovirano ,hajd sad ponovo :D