Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentari - ako nije srbin onda mora da je amerikanac, ccccc, sta li se desava po bosni i sarajevu??????? sve milina, mir, ljubav, zadovoljan narod, bureka koliko srce pozeli ali bljutavstine nekako najvise, steta - bilo je nekad dobro, nekad!!
DIVLJI ZAPAD....DOSLOVNO...
Jao s r a nj a u Torontu !!!
Znaš li ti uopšte gdje je Burma ? ]ebli te muslimani iz Burme, nisi nikad čuo da je pet miliona Kongoleza izginulo u njihovom građanskom ratu sve zbog mahinacija Zapadnih sila i rudnika dijamanata i urana. Jok, tebi samo muslimani na pameti. ]ebe se tebi što svijet u jednoj jedinoj zemlji strada i žrtve se broje milionima. Takav si ti čovjek, pogan, sebičan, neinformisan, zatucan, i lažno se predstavljaš kao pun brige za druge. Imaj razumjevanja da druge ljude nija briga za muslimane iz Burme jer su im puno preči muslimani sa domaćih prostora, i one žrtve bez obzira na naciju ili vjeru koje stradavaju u milionima. Kao što tebe nije nimalo briga za Kongoleze isto tako. Od]ebi ba s Burmom više ebla te Burma.
Znaš li ti uopšte gdje je Burma ? ]ebli te muslimani iz Burme, nisi nikad čuo da je pet miliona Kongoleza izginulo u njihovom građanskom ratu sve zbog mahinacija Zapadnih sila i rudnika dijamanata i urana. Jok, tebi samo muslimani na pameti. ]ebe se tebi što svijet , u jednoj jedinoj zemlji strada i žrtve se broje milionima. Takav si ti čovjek, pogan, sebičan, neinformisan, zatucan, i lažno se predstavljaš kao pun brige za druge. Imaj razumjevanja da druge ljude nija briga za mslimanima iz Burme jer su im puno preči muslimani sa domaćih prostora, i one žrtve bez obzira na naciju ili vjeru koje stradavaju u milionima. Kao što tebe nije nimalo briga za Kongoleze isto tako.
Ipak je Toronto vrlo blizu americke granice, pa stoga nije ni cudo da Ameri stalno prelaze na tu stranu, noseci svoje ubilacke obicaje sa sobom.
@bosna Jašta je nego bilo dok ti isti genocidaši SRBI nisu htjeli pobiti i protjerati sve što ima ikakve veze sa Bošnjacima i Islamom! Samo budala i naivčina se može čuditi zašto su isti omraženi, i to ne samo od strane Bošnjaka, pošto je u međuvremenu čitav svijet saznao i skontao o kakvim se barbarima radi, kao što je to skontao i za američki narod koji također samo zna za nasilje!
porokali se crnci u scarborough....kad nista drugo neznaju da rade....
Crnci.. Jamaika
Sad još samo da počnu sa barikadama !
Dismr na vlaška posla
ovo samo kod nas ima :(
@croforever nesto te pratim (tvoje komentare), pa se pitam jesi li ti wannabe h.rv.at (inferiornost, ili sta vec?!), ili se samo furas da bi zakuhavao...tuknu ti komentari na vl.ah.luk, rjecnik ti je pun cirilice (sr.biz.ama), a ovamo \"croforever\"...bio bi red da odgrebes u skokovima na \"krstaricu\" i popustis nas loma...
@croforever nesto te pratim (tvoje komentare), pa se pitam jesi li ti wannabe hrvat (inferiornost, ili sta vec?!), ili se samo furas, da bi zakuhavao...tuknu ti komentari na vlahluk, rjecnik ti je pun cirilice (srbizama), a ovamo \"croforever\"...bio bi red da odgrebes u skokovima na \"krstaricu\" i popustis nas loma...
Ja mislio da samo u Sarajevu ima pucnjave