Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi se države pravile referendumima bilo bi ih na svijetu preko 1000. Ne bi sve mogle stati u zgradu UN-a.
Ne moraju stati u zgradu UN-a. Ne moraju uopšte biti članice UN-a. Taiwan nije u UN-u, čak ga niko u svijetu nije priznao kao nezavisnu državu. Ali to Tajvancima ništa ne smeta da s' tajvanskim pasošem slobodno putuju po cijelom svijetu (osim po Kini), sa svima bez problema trguju, i ništa im ne fali. Švicarska je pristala priključiti se UN-u tek 2002-e. I prije toga je bila priznata i poštovana država. Članstvo u UN nije obaveza i ne uslovljava priznanje ili nezavisnost.
@sezam.susam Uzeo sam kao primjer na šta bi to ličilo i da ovaj referendum je samo anketa grupe građana sjevernog Iraka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
imam utisak da gledamo novu Siriju u roku od 15 dana
@zbrojovka Ode sve u pepeo
Sloboda narodu, sloboda kurdima
Slusa se Kemal Malivcic😂
SVE KURDE KOJU STUDIRAJU U TRAVNIKU PROĆERATI!
Na ulicama cega? Kurdistan ne postoji.
Kurdska govna svjesno prave nove probleme i prihvata vojnu pomoc od Izraela. Znači - vezite se, polijecemo.
slavite, imat ćete kada plakat
Inshallah! Inshallah!
Načelnik Generalštaba iračke vojske Osman Al Ganimi je potvrdio kako je pokrenuta zajednička vojna vježba na granici dvije države. "Na granici Turske i Iraka pokrenuta je velika zajednička vojna vježba", naveo je on u saopćenju.
Ovo je opet Americka igra. Zivio KIM JONG
kurdistan down!
zavadi pa vladaj
Izgleda da će i u Kurdistanu referendum biti poništen kao i u Đikanistanu
NAĐOŠE AMERIKANCI MUŠTERIJE KOJIMA ĆE PRODAVATI SVOJE NAORUŽANJE!
Ubrzo cemo citati vijesti o iracko-kurdskom ratu
nešto tako
MOSAD@ Ako neko zna, ti znas :P
I kod nas je od referenduma krenulo !?